Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2021. 10. 21. 14:15:51
Munkavédelmi nadrág a Helly Hansentől

Munkavédelmi nadrág a Helly Hansentől

A 3+1 kulcsszó: biztonság = minőség + kényelem + praktikum

Mint a munkavédelmi öltözet mindegyikének, a munkavédelmi nadrágnak elsősorban és mindenekelőtt egy követelménynek kell megfelelnie. Ami természetesen nem más, mint a biztonság. De ezen kívül is vannak még fontos szempontok a munkavédelmi nadrág vásárlása során, amelyeket figyelembe kell vennünk.

2021. 10. 14. 14:02:18
A munkavédelmi cipők jelöléséhez tartozó védelmi fokozatok

A munkavédelmi cipők jelöléséhez tartozó védelmi fokozatok

Előzőleg bemutattuk, milyen szabványok vonatkoznak a speciális biztonsági- és munkavédelmi lábbelikre, és milyen jelöléseket használnak ezekben a kategóriákban. Most a munkavédelmi cipők védelmi fokozatait ismertetjük.

2021. 10. 07. 12:14:54
Hogyan válasszuk ki a megfelelő Helly Hansen munkaruhát?

A Helly Hansen munkaruhák közül is már érdemes megfontolni, hogy melyiket válasszuk a bőséges kínálatból. Egy munkaruha ugyanis akkor jó, ha az adott munkavégzéshez megfelelő védelmet biztosítja. Éppen ezért a megfelelő munkaruházat kiválasztásához néhány szempontot előzetesen érdemes átgondolnunk. Melyek a legfontosabb szempontok a megfelelő Helly Hansen munkaruha kiválasztásánál?

2021. 09. 30. 11:26:53
Milyen szabványok, jelölések vonatkoznak a Helly Hansen munkavédelmi cipőkre és bakancsokra?

Bizonyos munkákat nem mindegy, hogy milyen ruházatban (cipő, nadrág, mellény) végeznek. Ezekhez készülnek a speciális, úgynevezett munkaruházati viseletek, melyekkel szemben szigorú elvárásokat támasztanak. Annak érdekében, hogy az ezeknek az elvárásoknak való megfelelést ellenőrizni, garantálni tudják, többféle szabványt határoztak meg. Ezek a szabványok és az ezekben használt különféle jelölések segítenek eligazodni abban, hogy melyik munkavédelmi ruházat milyen elvárásoknak felel meg.

2021. 09. 23. 13:05:01
Helly Hansen munkaruha a hűvös időkben is

Helly Hansen munkaruha a hűvös időkben is

Nemcsak a nyári hőségben érdemes jól megválasztani, hogy milyen munkaruházatban dolgozzunk, hiszen a hideg is éppoly veszélyes lehet az egészségünkre. És hát ne feledkezzünk meg a két véglet közötti időszakokról: a tavaszról és különösen az őszről sem.

2021. 09. 16. 10:53:52
Helly Hansen munkavédelmi pulóver őszre Helly Hansen munkavédelmi pulóver őszre.

"A pulóver az a ruhadarab, amit akkor kell felvennie a gyereknek, amikor az anyuka fázik." Valójában azonban a pulóver a legtökéletesebb ruhadarab átmeneti évszakokra, és – ha jól választjuk meg – az egyik legpraktikusabb, legkellemesebb viselet lehet.

Ám a munkavédelmi pulóvernek kicsit még annál is többet kell tudnia, mint a "hétköznapi", sima pulóvereknek. Nemcsak kényelmesnek kell lennie, hanem biztonságosnak is: olyannak kell lennie, ami bizonyos, előírásokban rögzített követelményeknek megfelel. Természetesen ilyenek a Helly Hansen pulóverei is.

2021. 09. 09. 14:53:38
Készüljünk az őszre a legjobb Helly Hansen munkaruhákkal!

Mire szinte már kezdünk hozzászokni a meleghez a folyamatosan tartó nyári kánikulában – egyszerre csak arra eszmélünk, hogy beköszöntött az ősz. Az ősszel együtt pedig a hőmérséklet is lejjebb megy, reggelente, esténként már kifejezetten csípősen hűvös lehet.

2021. 09. 02. 11:12:40
Miért jók a Helly Hansen munkavédelmi cipők, és mi ellen védenek?

A munkavégzés során nagyon nem mindegy, milyen öltözetet viselünk. A biztonságos munkavégzés egyik kulcsa, hogy megfelelő védelmet nyújtó munkavédelmi öltözet legyen rajtunk. A munkavédelmi öltözeten belül pedig kiemelten fontos szerepe van annak, hogy milyen cipő védi lábunkat a különböző veszélyektől.

2021. 08. 26. 12:28:36
Érdemes Helly Hansen munkaruhára befektetni

Egy munkáltató/munkavállaló számára a munkavédelmi ruházat egy olyan terület, aminél nem érdemes spórolni. Persze vannak olyan munkaruhák, amiknél nem létfontosságú, hogy kellő védelmet biztosítsanak a munkavégzés során. Ám a kifejezetten védőruházat típusú munkaruha nem ebbe a kategóriába tartozik, és a teljes biztonság érzése megfizethetetlenül fontos.

2021. 08. 19. 12:17:42
Helly Hansen munkavédelmi öltözet - Helly Hansen workwear

Helly Hansen munkavédelmi öltözet. Nem mindegy, hogy munkaruha vagy védőruha.

Hétköznapi értelemben a munkaruha/védőruha között nemigen tesznek különbséget. Legtöbbször a munkaruha kifejezést használjuk mindenre, amit egy munkavállaló a munkavégzése során viselhet.