Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Milyen Helly Hansen munkaruhát viseljünk nyári zivatarban?

Milyen Helly Hansen munkaruhát viseljünk nyári zivatarban?

Milyen Helly Hansen munkaruhát viseljünk nyári zivatarban?

HH munkavédelmi ruha a szakadó esőre széles választékkal várja a hivatalos márkaképviselet.

Legyen nálunk mindig egy Helly Hansen munkavédelmi esődzseki, amit bármikor elővehetünk hátizsákunkból, ha hirtelen beborul az idő.

Milyen Helly Hansen munkaruhát viseljünk nyári zivatarban?

HH munkavédelmi ruha a szakadó esőre +1 tipp

A klímaváltozás időszakában szinte minden évszak tartogat számunkra kihívásokat, főleg, ha kültéri munkát végzünk. Télen nincs tél, a tavasz gyakran kimarad, az ősz pedig átalakul vénasszonyok nyarává.

És mi a helyzet a nyárral? Egyre feljebb kúszik a hőmérséklet, és egyre több napra rendelnek el hőségriadót. De a hab a tortán, hogy mindemellett egyre gyakrabban, egyre nagyobb károkat okozva számíthatunk mindent elsöprő, jégesővel tarkított zivatarokkal is. Zivatar, ami akár egész utcákat moshat el – miközben korántsem csökkenti le a fullasztó hőséget.

Helly Hansen nyári munkaruha zivatarokra a nyáron is a szabadban dolgozóknak

Az élet azonban az ilyen kihívások miatt sem állhat meg. Akinek olyan a munkája, tovább kell dolgoznia a nyári hőségben és a nyári zivatarok során is.

A nyári meleg ellen való védekezésről és a legjobb nyári Helly Hansen munkavédelmi ruhadarabokról ejtettünk néhány szót itt és itt.

Így hát most itt az ideje górcső alá venni a nyári zivatarokkal tarkított hőség és a kültéri munkavégzés problémáját. Illetve azt, hogy milyen Helly Hansen munkavédelmi ruhák segítenek a szabadban dolgozóknak, hogy ne okozzanak gondot a nyári zivatarok.

Helly Hansen munkaruha nyári zivatarokra, de mi a gond a zivatarokkal?

Azt gondolhatnánk: miért baj egy jó kis nyári zivatar..? Legalább kicsit felfrissülünk tőle a nyári melegben...

Pedig valójában egyáltalán nem kellemes érzés, főleg munka közben. Az ember dolgozik a nagy melegben, lehetőleg olyan Helly Hansen munkavédelmi ruhában, ami kellőképpen légáteresztő és könnyű. Majd egyszer csak ráöntenek egy medencényi vizet, amitől konkrétan mindene csuromvizes lesz... Nyilván nem kellemes érzés így folytatni a munkát, főleg a nyári zivatart követő, még ráadásul megnőtt páratartalmú forróságban...

Milyen gondokat okoz konkrétan egy hirtelen nyári zivatar, ami ellen Helly Hansen munkavédelmi ruhával ajánlatos lenne védekezni? Többek között:

Milyen Helly Hansen munkavédelmi ruhát viseljünk nyári zivatarok idején?

Zivataros időben ajánlott olyan munkaruhát viselni, amely megvédi a testet a nedvességtől és a hidegtől. Nem árt továbbá felkészülni a látási viszonyok csökkenésével jól láthatósági ruházattal.

A lényeg: vízálló+könnyű! Legyen nálunk mindig egy Helly Hansen munkavédelmi esődzseki, amit bármikor elővehetünk hátizsákunkból, ha hirtelen beborul az idő.

Tipp:

Nyáron is érdemes folyamatosan figyelemmel követni az aktuális időjárás-előrejelzést, valamint az aznapi veszélyjelzéseket*, hogy felkészültek lehessünk a potenciális kockázatok ellen.

Helly Hansen workwear munkaruházat minden időre. Válassza a minőségi, megbízható, tartós, strapabíró, ugyanakkor szellős Helly Hansen munkaruhákat nyárra. Várja webshopunk és zalaegerszegi munkaruházati üzletünk.

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet