Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Cégünk, a Clean Medic Kft. a csomagolástechnika, munkavédelem, ipari higiénia területén van jelen a piacon. Célunk, hogy Partnereinket mindhárom területet lefedve kiszolgáljuk az általunk gyártott és forgalmazott termékekkel, mindezt rövid határidővel és pontos logisztikai tervezéssel, vevőink igényei szerint.

2012-ben alapított cégünk mostanra a régió piacvezető munkavédelmi szakáruházaként és nagykereskedéseként tevékenykedik. Munkavédelmi üzletágunk az egyéni védőeszközök (1-2-3. kategóriájú) teljes palettájának forgalmazásával, illetve a munkaruházat, speciális védőruházat forgalmazásával és gyártásával is foglalkozik raktárkészletről, valamint varrodánk által. Az árainkat a sikeres partneri kapcsolatok fenntartása érdekében hosszú időre rögzítjük, alacsonyan tartjuk. Az igényekhez mérten segítünk lehetőségeket felvázolni az egyes munkahelyi részlegek ruházatának színkód, megjelenés szerinti kivitelezésére. Szakmai tanácsot, termékjavaslatot biztosítunk a munkafolyamatokra, technológiákra vonatkozó megfelelő egyéni védőeszközökre. Munkavédelmi képzettségünk mellett munkavédelmi szakmérnök, igazságügyi szakértő külsős kollégánk segíti a mindennapi munkánkat.

Csomagolástechnika terén komplett szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a kivitelezésig, egyedi igényeket is kielégítve, vállalkozások és magánszemélyek részére egyaránt. Gyártósorunk ISO minősítésekkel rendelkezik, így a multinacionális vállalatok mellett kis- és középvállalatoknak, valamint magánszemélyeknek is készítünk csomagolástechnikai termékeket, egyebek mellett légpárnás, habfólia és PE alapanyagokból. Üzletünkben megtalálhatóak továbbá az alapvető csomagolástechnikai termékek, mint például kézi és gépi sztreccsfólia, ragasztószalagok, hullámpapírok, kartondobozok, élvédők, pántolószalagok és csatok, légpárnás és habfóliák egyaránt.

Az ipari higiénia ágazatunk forgalmazott termékköre lefedi a speciális ipari tisztítási, fertőtlenítési folyamatokhoz szükséges vegyszerektől a háztartási tisztítószerek kategóriáját is. Prémium minőségű magyar és német gyártók széleskörű termékkínálatát biztosítjuk.

Cégünk Zalaegerszegen saját tulajdonú, 10.000 m2-es telephellyel, 1800 m2-es gyártó és raktár épülettel, valamint 300 m2-es szaküzlettel fogadja Partnereit.