Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2021. 09. 16. 10:53:52
Helly Hansen munkavédelmi pulóver őszre Helly Hansen munkavédelmi pulóver őszre.

"A pulóver az a ruhadarab, amit akkor kell felvennie a gyereknek, amikor az anyuka fázik." Valójában azonban a pulóver a legtökéletesebb ruhadarab átmeneti évszakokra, és – ha jól választjuk meg – az egyik legpraktikusabb, legkellemesebb viselet lehet.

Ám a munkavédelmi pulóvernek kicsit még annál is többet kell tudnia, mint a "hétköznapi", sima pulóvereknek. Nemcsak kényelmesnek kell lennie, hanem biztonságosnak is: olyannak kell lennie, ami bizonyos, előírásokban rögzített követelményeknek megfelel. Természetesen ilyenek a Helly Hansen pulóverei is.

2021. 09. 09. 14:53:38
Készüljünk az őszre a legjobb Helly Hansen munkaruhákkal!

Mire szinte már kezdünk hozzászokni a meleghez a folyamatosan tartó nyári kánikulában – egyszerre csak arra eszmélünk, hogy beköszöntött az ősz. Az ősszel együtt pedig a hőmérséklet is lejjebb megy, reggelente, esténként már kifejezetten csípősen hűvös lehet.

2021. 09. 02. 11:12:40
Miért jók a Helly Hansen munkavédelmi cipők, és mi ellen védenek?

A munkavégzés során nagyon nem mindegy, milyen öltözetet viselünk. A biztonságos munkavégzés egyik kulcsa, hogy megfelelő védelmet nyújtó munkavédelmi öltözet legyen rajtunk. A munkavédelmi öltözeten belül pedig kiemelten fontos szerepe van annak, hogy milyen cipő védi lábunkat a különböző veszélyektől.

2021. 08. 26. 12:28:36
Érdemes Helly Hansen munkaruhára befektetni

Egy munkáltató/munkavállaló számára a munkavédelmi ruházat egy olyan terület, aminél nem érdemes spórolni. Persze vannak olyan munkaruhák, amiknél nem létfontosságú, hogy kellő védelmet biztosítsanak a munkavégzés során. Ám a kifejezetten védőruházat típusú munkaruha nem ebbe a kategóriába tartozik, és a teljes biztonság érzése megfizethetetlenül fontos.

2021. 08. 19. 12:17:42
Helly Hansen munkavédelmi öltözet - Helly Hansen workwear

Helly Hansen munkavédelmi öltözet. Nem mindegy, hogy munkaruha vagy védőruha.

Hétköznapi értelemben a munkaruha/védőruha között nemigen tesznek különbséget. Legtöbbször a munkaruha kifejezést használjuk mindenre, amit egy munkavállaló a munkavégzése során viselhet. 

2021. 08. 12. 11:46:39
Munkavédelem: veszélyességi osztályok

Munkavédelem: veszélyességi osztályok

Nem mindegy, hogy melyik munkavédelmi ruha mire jó

Hogy miért fontos a munkavédelem és mi a célja? Röviden összefoglalva: a munkavédelem megteremti annak lehetőségét, hogy a munkavállalók biztonságos munkakörülmények között dolgozzanak. Ez pedig nemcsak a főbb veszélyektől óvja meg őket, de az általános jó közérzetben, valamint a hatékony munkavégzésben is segít.

2021. 08. 05. 14:20:33
Helly Hansen: A munkavédelem célja

A munkavédelem fő célja röviden és tömören az, hogy mindenki számára a lehető legbiztonságosabb munkakörülményeket, munkakörnyezetet biztosítsa. Ez a cél nagyon szépen hangzik, de vajon hogyan segít ezen a munkavédelem? A Helly Hansen munkaruházat segíti a biztonságot.

2021. 07. 29. 12:52:34
Mi a munkavédelem, és miért fontos odafigyelni rá?

Bár legtöbbször biztonságban érezzük magunkat, az ember sohasem tudhatja előre, hogy mi fog történni vele az elkövetkezendő 5 percben. Legyünk bárhol: otthonunkban, a munkahelyünkön, vagy éppen csak sétálgatunk az utcán – bármi előfordulhat.  A Helly Hansen workwear célja, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk különböző munkavédelmi ruházatainkkal.

2021. 07. 22. 12:31:46
A legjobb munkavédelmi ruhák nyárra

A nyár sokak számára a pihenést és a szabadságot jelenti. Ám sokan vannak, akiknek éppen ebben az időben indul be a munkaszezon.

Ilyen például az építőipar, ami az egyik ilyen leginkább szezonális jellegű szegmens. 

Ez a fajta a munka pedig jellemzően legtöbbször a szabadban történik. És hát, a nyári hőségben fizikai munkát végezni – valljuk be, nem éppen a legkellemesebb. Főleg annak figyelembevételével, hogy az építőknek sokszor nehéz, veszélyes terepen kell dolgozniuk.

2021. 07. 15. 11:13:24
Munkavédelem nyáron: tippek a biztonságos munkavégzéshez

Ha valaki olyan munkát végez, melynek során sok időt tölt a szabadban, az alapvetően hasznos, mert jót tesz az egészségnek. Ám vannak olyan helyzetek, időszakok, amikor nemhogy nem egészséges, de kifejezetten veszélyes lehet, ha védelem nélkül tartózkodunk sokáig kültéren. Főleg, ha közben kemény fizikai munkát végzünk.