Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2021. 12. 02. 13:10:28
A téli munkabalesetek elkerülhetőek

A téli munkabalesetek elkerülhetőek

Ebben segít a Helly Hansen munkavédelmi ruházat

Biztosítsunk a munka elvégzéséhez biztonságos környezetet, illetve az egyik legfontosabb, amit tehetünk: hogy Helly Hansen munkavédelmi ruházattal látjuk el őket.

2021. 11. 25. 11:52:48
Munkaruházat, védelem vagy minőség, ez itt a kérdés

Munkaruházat: védelem vagy minőség, ez itt a kérdés

Vásároljon webáruházunkban Helly Hansen ruhát, és nem lesz kérdés! 

Munkavédelmi ruhánk vagy hatékonyan megvéd a munkavégzés során felmerülő veszélyektől – vagy strapabíró és kényelmes.

2021. 11. 18. 13:59:57
Kompozit orrmerevítő kontra acélbetét,  melyiket válasszuk?

Kompozit orrmerevítő kontra acélbetét: melyiket válasszuk?

Helly Hansen lábbelik a legmodernebb védelemmel

Minden munkavédelmi lábbelivel (cipő, bakancs) szemben elsődleges elvárás, hogy védje a munkavállaló lábát munka közben. Ezért vannak a bizonyos kockázatokkal járó munkaköröknél konkrét előírások a munkavédelmi öltözetre vonatkozóan.

2021. 11. 11. 11:52:21
Milyen a jó munkavédelmi bakancs?

Milyen a jó munkavédelmi bakancs?

Milyen a jó munkavédelmi bakancs? Erre nehéz lenne egyszerű választ adni, mivel nem létezik egyetlen, igazi, A JÓ MUNKAVÉDELMI BAKANCS. A jó munkavédelmi bakancs ugyanis minden munkavállaló számára mást jelenthet. Az a jó munkavédelmi bakancs, ami teljes mértékben megfelel a viselője igényeinek és elvárásainak.

2021. 11. 04. 13:16:42
Munkavédelmi kisokos: a biztonságos munkavégzés 10 pontja

Munkavédelmi kisokos: a biztonságos munkavégzés 10 pontja

Helly Hansen munkavédelmi ruhákkal a biztonságért

Minden munkavállalónak joga van ahhoz, hogy olyan munkakörülmények közepette dolgozzon, melynek során meg vannak teremtve a biztonságos munkavégzés feltételei. A munkavédelem éppen ezt kívánja elősegíteni, hiszen célja a biztonságos és egészséges munkavégzés feltételeinek meghatározása és ezáltal biztosítása a munkahelyeken.

2021. 10. 28. 11:50:40
Helly Hansen munkavédelmi kabát

Helly Hansen munkavédelmi kabát. Mitől véd, és milyen esetben kell viselni?

Ha úgy alakul, hogy munkavédelmi kabátra lenne szükség, számos kérdés merülhet fel a vásárlás előtt. Mi teszi jóvá a munkavédelmi kabátot? Hogyan, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a tökéletes Helly Hansen munkavédelmi kabátot? Egyáltalán mitől lesz egy kabát "munkavédelmi" kabát?

2021. 10. 21. 14:15:51
Munkavédelmi nadrág a Helly Hansentől

Munkavédelmi nadrág a Helly Hansentől

A 3+1 kulcsszó: biztonság = minőség + kényelem + praktikum

Mint a munkavédelmi öltözet mindegyikének, a munkavédelmi nadrágnak elsősorban és mindenekelőtt egy követelménynek kell megfelelnie. Ami természetesen nem más, mint a biztonság. De ezen kívül is vannak még fontos szempontok a munkavédelmi nadrág vásárlása során, amelyeket figyelembe kell vennünk.

2021. 10. 14. 14:02:18
A munkavédelmi cipők jelöléséhez tartozó védelmi fokozatok

A munkavédelmi cipők jelöléséhez tartozó védelmi fokozatok

Előzőleg bemutattuk, milyen szabványok vonatkoznak a speciális biztonsági- és munkavédelmi lábbelikre, és milyen jelöléseket használnak ezekben a kategóriákban. Most a munkavédelmi cipők védelmi fokozatait ismertetjük.

2021. 10. 07. 12:14:54
Hogyan válasszuk ki a megfelelő Helly Hansen munkaruhát?

A Helly Hansen munkaruhák közül is már érdemes megfontolni, hogy melyiket válasszuk a bőséges kínálatból. Egy munkaruha ugyanis akkor jó, ha az adott munkavégzéshez megfelelő védelmet biztosítja. Éppen ezért a megfelelő munkaruházat kiválasztásához néhány szempontot előzetesen érdemes átgondolnunk. Melyek a legfontosabb szempontok a megfelelő Helly Hansen munkaruha kiválasztásánál?

2021. 09. 30. 11:26:53
Milyen szabványok, jelölések vonatkoznak a Helly Hansen munkavédelmi cipőkre és bakancsokra?

Bizonyos munkákat nem mindegy, hogy milyen ruházatban (cipő, nadrág, mellény) végeznek. Ezekhez készülnek a speciális, úgynevezett munkaruházati viseletek, melyekkel szemben szigorú elvárásokat támasztanak. Annak érdekében, hogy az ezeknek az elvárásoknak való megfelelést ellenőrizni, garantálni tudják, többféle szabványt határoztak meg. Ezek a szabványok és az ezekben használt különféle jelölések segítenek eligazodni abban, hogy melyik munkavédelmi ruházat milyen elvárásoknak felel meg.