Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2020. 04. 16. 10:45:00
Helly Hansen sport,utcai és munkaruházat Zalaegerszegen

A  Helly Hansen csúcsminőségű munkaruházatot hoz létre,ezzel is segíti a szakemberek mindennapjait akiknek speciális körülmények között kell helytállniuk. Ha a megfelelő szigetelés, lezárás és ellenállás a cél, a Helly Hansen a legjobbakkal fejleszt együtt, mint többek között a 3M, vagy saját maga hoz korszakalkotó megoldásokat. Évtizedes, sőt évszázados tapasztalatokat alkalmaz annak érdekében, hogy a munkavégzés feltételeihez minél hatékonyabban alkalmazkodhassunk. Ezen törekvések eredményei tükröződnek vissza minden egyes ruhadarabon.Mivel fontos nekünk a minőség arra gondoltunk,hogy a Helly Hansen munkaruházaton túl a Helly Hansen sport és  utcai viseletét is elhozzuk vásárlóinknak. Nagy örömmel újságoljuk,hogy elindult a https://www.emnor.hu/ webáruházunk,ahol kizárólag Helly Hansen sport és utcai ruházat található. Hamarosan személyesen is találkozhatunk Zalaegerszegen a Kossuth u.61 szám alatti Helly Hansen Zalaegerszeg Márkaboltunkban.Addig is, ha kedvük és idejük engedi látogassanak el az https://www.emnor.hu/oldalra,hogy Önök is meggyőződhessenek a  Helly Hansen egyedülálló minőségéről.

 

2020. 03. 03. 08:04:35
3M egyéni védőeszközök a maximális védelemért

A legáltalánosabbtól a legkülönlegesebb szükségletekig, a 3M azt a védelmi szintet biztosítja, amire a legjobb teljesítmény eléréséhez szükség van  A több mint 100 éves múltra visszatekintő vállalat mindig is a világelsőkkel tartott innováció tekintetében, elkötelezetten amellett, hogy a tudomány vívmányait a mindennapokban is alkalmazhassuk. A munkavédelemben is arra törekszik, hogy kényelmes, jól kialakított egyéni védőeszközöket biztosíthasson, melyek az elérhető leghatékonyabb védelmet nyújtják. 

2020. 02. 28. 14:23:00
Helly Hansen munkaruhák Helly Tech® vízálló és lélegző technológiával

A Helly Tech® vízálló és lélegző anyag használatát még az 1980-as években indította el a Helly Hansen, amivel díjak elnyerése mellett új sztenderdet állított fel teljesítmény és védelem terén. 1986-ban ez vált a Helly Hansen 3-Layer System™ bemutatásának utolsó simításává. A rendszer első lépése az volt, hogy az embereket felkészítsék, hogyan kell felöltözni kinti munkához. Mára a Helly Tech® anyagot arra fejlesztik, hogy a rendszer külső rétegeként profi síelők, vitorlázók mellett a munkájukat végző szakemberek speciális igényeit is kielégítse, legyenek bármilyen kemények is a körülmények.

2019. 12. 13. 10:26:00
Webshopunk útjára indult!

Vállalatunk egy szinttel magasabbra lép, webshopunkkal új kapukat nyitunk partnereink felé. Lépj be te is hozzánk online! Amellett, hogy zalaegerszegi szaküzletünkbe továbbra is várjuk minden kedves vásárlónkat, szeretnénk lehetőséget kínálni arra, hogy legyen szó bármilyen munkáról, bárhol az országban, partnereink a megfelelő, magas minőségű és biztonságos eszközöket és munkaruházatot használják. Tekintsd meg kínálatunkat és fordulj hozzánk bátran segítségért!