Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen munkavédelmi cipők nyárra

Helly Hansen munkavédelmi cipők nyárra

Helly Hansen munkavédelmi cipők nyárra

2 kulcsszó: könnyű és kényelmes

Egy jó munkavédelmi lábbeli kellően strapabíró, és egyúttal olyan masszív, hogy mindenféle veszély ellen egyfajta páncélként védi viselőjének lábát.

Helly Hansen munkavédelmi cipők nyárra

2 kulcsszó: könnyű és kényelmes

Ha valaki fizikai munkát végez, ráadásul olyat, melynek során könnyen előfordulhatnak balesetek, akkor egy jó munkavédelmi cipő viselete alapvető feltétel. Egy jó munkavédelmi lábbeli kellően strapabíró, és egyúttal olyan masszív, hogy mindenféle veszély ellen egyfajta páncélként védi viselőjének lábát.

Igen ám, de ezt a páncélszerű lábbelit hosszú órákon át kell hordani – ráadásul előfordulhat, hogy rekkenő hőségben történik a munkavégzés. Az ember ilyenkor egy idő után úgy érzi, mintha súlyos kövek lennének a lába helyén. Ez pedig nemcsak kellemetlen, de valljuk be, hogy nemigen könnyíti meg a munkát, sőt. Mi lehet ilyenkor a megoldás?

A megoldás egyszerűbb, mint gondolnánk: Helly Hansen munkavédelmi cipők nyárra. Méghozzá olyan Helly Hansen munkavédelmi cipők, melyek amellett, hogy védenek a munkahelyi veszélyektől, a tetejébe még könnyűek, szellősek és kényelmesek.

HELLY HANSEN CHELSEA EVO BRZ LOW BOA S1P 40

HELLY HANSEN CHELSEA EVO BRZ LOW BOA S1P 40

Helly Hansen munkavédelmi cipők nyárra: könnyű és biztonságos

Ha magunk elé képzelünk egy lábbelit, ami „masszív, strapabíró” akkor leginkább valami nehéz, súlyos bakancs képe jelenik meg. Ám a Helly Hansen munkavédelmi cipői rácáfolnak erre a képre. A Helly Hansen márka ugyanis képes akár a lehetetlenre is: képes ötvözni a biztonságot a könnyű kivitellel. Mert az, hogy egy munkavédelmi cipő megvéd a balesetektől, még nem kell feltétlenül azt jelentse, hogy egyúttal ormótlan, nehéz, vastag.

Elvégre mi lenne akkor azokkal a munkásokkal, akik nyáron, a hőségben megerőltető fizikai munkát végeznek? A Helly Hansen természetesen rájuk is gondolt, mikor megalkotta például ezt, a kifejezetten nyárra, kültérre alkalmas munkavédelmi cipőt.

A Helly Hansen munkavédelmi cipői közül a nyáriakra egyaránt jellemző, hogy könnyű anyagból készültek, légáteresztő felsőrésszel, hogy szellőzni is tudjanak. Mindeközben pedig természetesen védenek is: a nano-karbon kompozit orrmerevítő egyszerre szuperbiztonságos és extrakönnyű, ami tökéletes nyári munkavégzéshez.

MUNKAVÉDELMI CIPŐ HELLY HANSEN CHELSEA EVO BRZ 990 O1 40

MUNKAVÉDELMI CIPŐ HELLY HANSEN CHELSEA EVO BRZ 990 O1 40

Helly Hansen munkavédelmi cipők nyárra: kényelmes és biztonságos

De mindez még nem biztos, hogy egy nyáron a szabadban dolgozó munkás számára elegendő lehet. Lehet bármennyire könnyű az a biztonságos Helly Hansen munkavédelmi cipő, ha egyszer nem érzi jól magát benne az ember. Főleg, ha egész nap azt kell viselnie. De a Helly Hansen munkavédelmi cipői ezt is megoldják: laza kialakítással, puha talpbetéttel ellátott, biztonságos, kényelmes lábbelijeit kifejezetten élmény viselni.

Válogasson ön is kényelmes és biztonságos Helly Hansen munkavédelmi cipőink közül, és találja meg az önnek megfelelő, tökéletes lábbelit! Helly Hansen munkavédelmi cipők nyárra, melegre és hidegre, minden időjárási körülményhez.

Nézzen körül webáruházunkban, vagy keressen fel minket Zalaegerszegen található Helly Hansen márkaboltunkban. Tekintse meg legújabb termékkínálatunkat, vagy válogasson folyamatosan frissülő, akciós munkavédelmi ruháink közül! Helly Hansen workwear, Helly Hansen munkaruházat, Helly Hansen webáruház.

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet