Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli építőipari dolgozóknak

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli építőipari dolgozóknak

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli építőipari dolgozóknak. 

megfelelő munkavédelmi lábbeli kiemelt figyelmet igényel. Lássuk most, milyen munkavédelmi lábbeliket kínál a Helly Hansen az építőiparban dolgozók számára – mi minden elvárásnak kell megfelelniük.

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli építőipari dolgozóknak

Az építőiparban dolgozók – ha lehet ilyen sorrendet felállítani – talán a legveszélyeztetettebbnek számítanak a különböző munkatípusok között. Ezeket az embereket mind felülről, mind alulról, mind elölről, hátulról különböző váratlan események fenyegetik, melyekre nem árt jó előre felkészülni.

A legjobb, ha tetőtől talpig beöltöznek a számukra legalkalmasabb munkavédelmi ruházattal. Ezek mindegyikére különböző előírások vonatkoznak: mi minden ellen kell tudniuk minél jobban megvédeni a viselőjüket. De mindezen ruházatok közül a megfelelő munkavédelmi lábbeli kiemelt figyelmet igényel. Lássuk most, milyen munkavédelmi lábbeliket kínál a Helly Hansen az építőiparban dolgozók számára – mi minden elvárásnak kell megfelelniük.

MUNKAVÉDELMI CIPŐ HELLY HANSEN OSLO BOA S3 SRC ESD 42

MUNKAVÉDELMI CIPŐ HELLY HANSEN OSLO BOA S3 SRC ESD 42

 

Helly Hansen lábbeli az építőiparban dolgozóknak: a leggyakoribb veszélyhelyzetek

Ahogyan fentebb jeleztük, az építőipar egy olyan munkafajta, ahol a dolgozókat szinte mindenfelől érhetik olyan behatások, melyek sérülést tudnak okozni. Nézzük meg ezeket kicsit részletesebben.

  1. Felülről érkező veszélyek: leeső tárgyak

Egy építkezés során nem ritka, hogy a magasban dolgoznak, és így könnyen előfordulhat, hogy nem figyelnek oda, és lepotyog valami. Ami valami akár veszélyes lehet – mert például nehéz vagy hegyes, és ráesik egy dolgozó lábára.

  1. Alulról érkező veszélyek: éles, szúró tárgyak

Az építkezés területén mindenféle szerszámok, anyagmaradványok lehetnek elszórva. Ezek akár kis figyelmetlenség esetén is komoly sérüléseket okozhatnak, amennyiben átfúródnak a nem megfelelő munkavédelmi cipő talpán.

  1. Egyéb környezeti hatások: víz, nedvesség

Amennyiben nem a megfelelő Helly Hansen lábbeli van rajtunk, könnyen előfordulhat, hogy nedves anyagba lépünk, vagy valahogyan nedvesség éri cipőnket. A megfelelő munkavédelmi lábbeli megvédi a lábat a nedvességtől, és így lábunk szárazon maradhat nedves körülmények között is.

Milyen megoldásokat kínál az építőiparban dolgozók számára ezekre a veszélyekre a megfelelő Helly Hansen munkavédelmi lábbeli?

HELLY HANSEN CHELSEA EVO BOA WIDE S3 SRC 930 45

HELLY HANSEN CHELSEA EVO BOA WIDE S3 SRC 930 45

 

Helly Hansen munkavédelmi lábbelik: megfelelő védelem az építőiparban dolgozók számára

A leeső, zuhanó tárgyak ellen a lábbelibe épített speciális orrmerevítő (vagy kapli, kapszli, vagyis lábujjvédő) tud megfelelő védelmet nyújtani. Azokat a lábbeliket, melyek rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal, egy S betűvel jelölik meg. Ez a Helly Hansen munkavédelmi lábbeli például felkészült a leeső tárgyak elleni védelemre.

Szúró tárgyak elleni védelemmel rendelkeznek például ez a Helly Hansen munkavédelmi lábbelink, melyet a dobozon levő S3-as jelölés mutat.

A nedvesség elleni védelmet a különleges lábbeli-felsőrészek biztosítják, melyek nedvességfelszívódás elleni védelemmel és vízgőzáteresztő képességgel rendelkeznek. Az S3-jelölés erre a tulajdonságára is érvényes a megfelelő Helly Hansen munkavédelmi lábbelinek.

És végül, ne feledjük: nemcsak az építőiparban, hanem minden veszélyes munkaterületen dolgozónak fontos, hogy Helly Hansen munkavédelmi lábbelije kényelmes legyen. Nem csupán a kellemes érzet miatt, hanem még nagyobb biztonságuk érdekében.

Érezze magát egyszerre kényelemben és biztonságban a Helly Hansen munkavédelmi lábbelikben és egyéb munkaruházati termékeiben!

 

Cleanmedic webáruház - Helly Hansen workwear

Helly Hansen workwear - Cleanmedic