Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen munkavédelmi mellényben biztonságos a munka

Helly Hansen munkavédelmi mellényben biztonságos a munka

Helly Hansen munkavédelmi mellényben biztonságos a munka

...ráadásul kifejezetten praktikus is lehet a munkavégzés során

Ha a munkavédelem, azon belül a munkavédelmi ruházat kerül szóba, akkor valószínűleg nem a munkavédelmi mellényt említik meg elsőnek.

Pedig valójában egy jó kis Helly Hansen munkavédelmi mellény számos munkaterületen, számosféle veszély ellen is jól jöhet.

Helly Hansen munkavédelmi mellényben biztonságos a munka

...ráadásul kifejezetten praktikus is lehet a munkavégzés során

Ha a munkavédelem, azon belül a munkavédelmi ruházat kerül szóba, akkor valószínűleg nem a munkavédelmi mellényt említik meg elsőnek.

Pedig valójában egy jó kis Helly Hansen munkavédelmi mellény számos munkaterületen, számosféle veszély ellen is jól jöhet. Sőt, valamikor ráadásul igen praktikus is lehet a Helly Hansen munkavédelmi mellény viselése – annyira, hogy még a munkát is megkönnyítheti.

Milyen munkaköröknél merülhet fel a Helly Hansen munkavédelmi mellény viselése?

A munkavédelmi mellények viselése számos munkakörben és iparágban szükséges lehet, ahol a dolgozók ki vannak téve bizonyos veszélyeknek, sérüléseknek. Melyek lehetnek ezek többek között?

  1. Mindenekelőtt az építőiparban dolgozók számára hasznos.

  2. De nagyon is kívánatos lehet a közúti forgalomban (útépítés, forgalomirányítás) tevékenykedőknek is.

  3. Nem is beszélve a mezőgazdasági és erdészeti, erdőgazdasági munkák során.

  4. De további, speciális munkavédelmi mellényekre lehet szükség ezekben az egyéb munkakörökben is:

  • tűzoltók,

  • mentősök,

  • biztonsági őrök,

  • reptéri dolgozók stb.

Ha tehát valaki a fenti munkakörök valamelyikében végez munkát, mindenképpen ajánlatos körülnéznie a Helly Hansen munkavédelmi mellényei között.

Milyen veszélyektől óvhat meg egy jó Helly Hansen munkavédelmi mellény?

De pontosan mire, milyen veszélyek ellen lehet hasznos a Helly Hansen munkavédelmi mellény viselése?

Az első, ami nyilván eszünkbe fog jutni, az időjárási tényező lesz. A Helly Hansen munkavédelmi mellény kültéri munkavégzés esetén szinte bármilyen évszakban segíthet a komfortérzetünk megőrzésében. Télen egy plusz réteg a jó meleg Helly Hansen télikabátok alatt. Nyáron pedig szellős, ujjatlan kivitele segít abban, hogy ne izzadjunk bele ruhánkba.

Az átmeneti évszakok: tavasz, ősz azután kifejezetten a Helly Hansen mellényekhez való időszakok. Ilyenkor nincs olyan meleg, hogy a Helly Hansen pólóra ne jönne jól a Helly Hansen munkavédelmi mellény. De olyan hideg sem, hogy feltétlenül a mínuszokhoz való, nagyon meleg kabátokat kelljen már felvenni.

Aztán pedig ott vannak a speciális: láthatósági mellények is. Ezeket akár rossz látási viszonyokban (pl. éjszaka, sötét erdőben való munkavégzéskor), akár forgalmas utakon, nehezen belátható szakaszokon fontos viselni.

Helly Hansen munkavédelmi mellény: nemcsak biztonságos, de praktikus is

És persze nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy egy jó Helly Hansen munkavédelmi mellény nemcsak balesetek ellen lehet jó megoldás. Egy igazán jó Helly Hansen mellény ugyanis még magában a munkavégzésben is segíthet.

Például a számos praktikus, cipzárral ellátott zsebeinek köszönhetően. Ahova biztonsággal tehetjük értékeinket, de akár a munkához való szerszámok is elférhetnek benne.

Így lesz a Helly Hansen munkavédelmi mellényekből nemcsak biztonságot nyújtó, hanem egyúttal rendkívül praktikus ruhadarab is.

Helly Hansen munkavédelmi ruházat a Helly Hansen munkavédelmi webáruházból. Válogasson legújabb termékeinkből!

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet