Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli mezőgazdasági dolgozóknak

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli mezőgazdasági dolgozóknak

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli mezőgazdasági dolgozóknak

Nekik is rendkívül fontos a védőeszközök, avagy munkavédelmi ruházat/felszerelés viselése munka közben. Ezek közül is a legfontosabb munkavédelmi ruházat a Helly Hansen munkavédelmi lábbeli a munkavégzés során.

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli mezőgazdasági dolgozóknak

Számos munkakör van, ahol a dolgozóknak kötelező munkavédelmi ruházatot és egyéb védőfelszereléseket viselnie a munkabalesetek megelőzése érdekében.

A Helly Hansen munkavédelmi ruhák, lábbelik számos munkaterületen elengedhetetlenek

Csak hogy néhányat említsünk:

vagy éppen a különféle, életmentéssel foglalkozó munkaterületek: tűzoltók is adott munkához való munkavédelmi ruhát viselnek.

A Helly Hansen munkavédelmi lábbeli mezőgazdaságban dolgozóknak kiemelten fontos

Mi a helyzet a mezőgazdaságban dolgozókkal? Nekik is rendkívül fontos a védőeszközök, avagy munkavédelmi ruházat/felszerelés viselése munka közben. Ezek közül is a legfontosabb munkavédelmi ruházat a Helly Hansen munkavédelmi lábbeli a munkavégzés során.

De nem mindegy, hogy a mezőgazdasági munkák területén milyenfajta munkálatokat értünk. Ez határozza meg, hogy mi ellen kell a védelem, így melyik Helly Hansen munkavédelmi lábbeli lesz a legalkalmasabb adott területre.

Más Helly Hansen munkavédelmi lábbeli kell:

  • permetezési,

  • karbantartási,

  • állattartással kapcsolatos munkákhoz.

Mitől kell védenie a mezőgazdasági dolgozókat a Helly Hansen munkavédelmi lábbelinek?

Adott munkaterülettől függetlenül, általánosságban elmondható, hogy a mezőgazdaságban dolgozókra sokféle veszély leselkedhet. A leggyakrabban a lábukat érhetik különböző fizikai sérülések.

A mezőgazdaságban dolgozók számára tehát olyan Helly Hansen munkavédelmi lábbelit kell biztosítani, melyek védelmet nyújtanak:

  • leeső és mozgó tárgyak (farönkök, szerszámok, bálák);

  • talpátszúrás (szögek, rozsdás, éles alkatrészek);

  • megcsúszás, vegyszereknek való ellenállás, vízlepergető képesség (permetezési munkák során);

  • lábujjak sérülései ellen (karbantartási munkálatok során).

Milyen Helly Hansen munkavédelmi lábbeli kell a mezőgazdaságban dolgozóknak?

A mezőgazdaságban dolgozóknak olyan Helly Hansen munkavédelmi lábbeli lesz jó választás, ami véd a talpátszúrás, leeső tárgyak okozta sérülések ellen. Erre alapvetően az S1P illetve az S3-as jelöléssel ellátott Helly Hansen munkavédelmi lábbelik, cipők lehetnek a legalkalmasabbak.

Ám van még egy szempont, amelyet a mezőgazdaságban dolgozók munkavédelmi ruházatánál fontos figyelembe venni. Ez pedig nem más, mint az, hogy a mezőgazdaságban dolgozók jellemzően egész évben szabadtéren végzik különféle munkálataikat.

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli mezőgazdasági dolgozóknak: az időjárás elleni védelem

Vagyis a mezőgazdaságban dolgozóknak a megfelelő Helly Hansen munkavédelmi lábbeli kiválasztásnál az időjárási körülményeket is figyelembe kell venni.

Ha például a munkavégzés téli hidegben történik, akkor érdemes fémmentes kivitelű Helly Hansen munkavédelmi lábbelit választani. A fémből készült anyagok tudniillik hamar lehűlnek, és „hidegen égethetik” a dolgozó lábát.

Nyáron viszont szempont lehet, hogy a mezőgazdasági munkák során a Helly Hansen munkavédelmi lábbeli kellően könnyű és rugalmas legyen. A fémmentes Helly Hansen munkavédelmi lábbelik ebben az esetben is jó választásnak bizonyulnak.

A legfontosabb azonban a lábbeli lehető legbiztosabb védelme. A Helly Hansen munkavédelmi lábbelik azonban nemcsak biztonságosak: kényelmesek is, bármilyen munkaterületről legyen szó.

A munkahelyi balesetek elkerülése mind a munkáltató, mind a munkavállaló érdeke. Tegyünk közösen a munkabalesetek megelőzéséért: Helly Hansen munkavédelmi ruhák webáruházunkból vagy zalaegerszegi márkaboltunkból.

Cleanmedic webáruház - Helly Hansen workwear

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos HH márkaképviselet