Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli: mire figyeljünk a választáskor?

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli: mire figyeljünk a választáskor?

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli: mire figyeljünk a választáskor?

Tudd meg, mit jelentenek a munkavédelmi cipők főbb jelzései!

Biztonságban tudni magunkat munka közben is – ez rendkívül fontos ahhoz, hogy nyugodtan és így hatékonyabban végezzük munkánkat. 

Most ebben szeretnénk egy kicsit segíteni a Helly Hansen munkavédelmi cipők jelölése terén.

Helly Hansen munkavédelmi lábbeli: mire figyeljünk a választáskor?

Tudd meg, mit jelentenek a munkavédelmi cipők főbb jelzései!

Biztonságban tudni magunkat munka közben is – ez rendkívül fontos ahhoz, hogy nyugodtan és így hatékonyabban végezzük munkánkat. Szerencsére a munkavédelmi előírások éppen azért vannak, hogy ezt biztosítsák minden veszélyes területen dolgozó számára.

A jó munkavédelmi lábbeli különösen jelentős szerepet tölt be abban, hogy megóvja viselőjét a lehetséges balesetektől. Ez az oka annak, hogy külön szabvány van arra, melyik munkavédelmi lábbeli milyen védelemmel van ellátva.

De lássuk be, ezek a száraz meghatározások egy hétköznapi ember számára igencsak idegenül, érthetetlenül hangzanak. Nem biztos, hogy ezek alapján könnyű eldönteni, hogy melyik munkavédelmi cipőt válasszák – melyik lesz a megfelelő Helly Hansen lábbeli számukra... Most ebben szeretnénk egy kicsit segíteni a Helly Hansen munkavédelmi cipők jelölése terén.

Helly Hansen munkavédelmi lábbelik – mit jelent az S1P-jelölés?

Az éles, szúró tárgyak a földön az egyik leggyakoribb veszélyforrás egy munkaterületen, gondoljunk csak az építőiparra. De egy raktárhelyiség is okozhat meglepetéseket: a sok raklap között akadhat néhány elejtett szög, egyéb tárgy, ami sérülést tud okozni.

Éppen ezért mindazoknak, akik ilyen jellegű munkát végeznek, mindenképpen olyan munkavédelmi lábbelit kell választaniuk, ami talpátszúrás elleni védelemmel rendelkezik. Az ilyen Helly Hansen munkavédelmi cipők és bakancsok az S1P-jelöléssel vannak ellátva.

HELLY HANSEN FERROUS BOOT 750 BROWN

HELLY HANSEN FERROUS BOOT 750 BROWN 

Helly Hansen munkavédelmi lábbelik – mit jelent az S3-jelölés?

Mi a helyzet akkor, ha a fentiekhez hasonló jellegű munkát végzünk, de a szabadban? Ilyenkor arra is gondolnunk kell, hogy szúrós tárgyak veszélye mellett a cipőnk át is ázhat nedves időben. Ezért ilyen esetekre a leginkább megfelelő választás az S3-jelölésű Helly Hansen munkavédelmi lábbeli, mely mindkét eshetőség ellen védelmet nyújt.

MUNKAVÉDELMI BAKANCS HELLY HANSEN CHELSEA EVOLUTION S3 SRC ESD 992

MUNKAVÉDELMI BAKANCS HELLY HANSEN CHELSEA EVOLUTION S3 SRC ESD 992 

Helly Hansen munkavédelmi lábbelik – extrém hőmérséklet elleni védelem

Olyan munkaterületek is léteznek, melynek során előfordulhat, hogy rendkívül magas a hőmérséklet. Ez azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy a talaj is meglehetősen forró. Erre nyújtanak megoldást azok a munkavédelmi lábbelik, melyek HRO-jelölést kaptak. Ezek ugyanis olyan cipőtalppal rendelkeznek, melyek kontakthőhatás ellen védenek, akár 300C-os hőmérsékletig – mint például ez a Helly Hansen munkavédelmi bakancs.

De nemcsak az extrém meleg, hanem annak ellentéte, a rendkívül hideg is okozhat gondot a munkavégzés során, jellemzően télen. Ebben az időszakban, kültéri munkavégzéskor a téli, bélelt Helly Hansen munkavédelmi bakancsok közül érdemes lábbelit választani. A CI-jelölésű munkavédelmi lábbelik pedig olyan hidegben is melegen tartanak, mikor a hőmérséklet eléri a -200 C-ot. Ez a Helly Hansen munkavédelmi bakancs tehát akár hűtőházakban dolgozók számára is ideális lehet.

Helly Hansen munkavédelmi lábbelik: megvédik lábunkat a legtöbb, munkahelyen történő veszélytől – legyen az csúszásvédelem, extrém hőhatás vagy váratlan, leeső tárgy. Válaszd ki a te számodra ideálisat kínálatunkból!

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet