Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen munkaruházat: kényelem, biztonság, stílus

Helly Hansen munkaruházat: kényelem, biztonság, stílus

Helly Hansen munkaruházat: kényelem, biztonság, stílus

Tulajdonképpen elmondhatjuk: a munkavégzéshez viselt, arra alkalmas munkaruha az igazán stílusos erre az alkalomra. Ami a Helly Hansen munkaruházatnál, amellett, hogy védelmet és biztonságot nyújt – még tényleg, a szó szoros értelmében is stílusos lehet.

Helly Hansen munkaruházat: kényelem, biztonság, stílus

Minden alkalomnak megvan a maga jellege. Ez a jelleg pedig nemcsak az eseményt határozza meg, hanem azt is, hogy mit veszünk fel rá. Nyilván más öltözékben jelenünk meg egy laza baráti találkozóra és másmilyenben egy munkaügyi megbeszélésre. Az előbbinél valószínűleg egy kényelmes ruhát fogunk viselni, amiben elengedhetjük magunkat, és nem is foglalkozunk azzal, hogy mi van rajtunk. Az utóbbinál viszont igyekszünk minél elegánsabb, „üzleti” megjelenést ölteni, ami azt sugallja, milyen megbízható, jó üzletfél, munkatárs válhat belőlünk.

De mi a helyzet akkor, ha a munkánkhoz kell a ruha – főleg, ha szabadban végezzük, és fizikai megerőltetéssel is jár?

Stílusosan munkavédelmi ruházatban is a Helly Hansentől

Természetesen ilyenkor is az alkalomnak – azaz a munkavégzésnek – megfelelő, vagyis a munkaruházat lesz az ildomos viselet. Nemcsak a társadalmi konvenciók betartása miatt, hanem adott esetben azért, hogy ne veszélyeztessük a testi épségünket.

Így tulajdonképpen elmondhatjuk: a munkavégzéshez viselt, arra alkalmas munkaruha az igazán stílusos erre az alkalomra. Ami a Helly Hansen munkaruházatnál, amellett, hogy védelmet és biztonságot nyújt – még tényleg, a szó szoros értelmében is stílusos lehet.

MUNKAVÉDELMI BAKANCS HELLY HANSEN CHELSEA EVOLUTION S3 SRC ESD 992

MUNKAVÉDELMI BAKANCS HELLY HANSEN CHELSEA EVOLUTION S3 SRC ESD 992

A munkaruházat sokszor alapkövetelmény, gyakran pedig kifejezetten célszerű

Munka közben tehát nemcsak az fontos, hogy meglegyenek hozzá a szükséges munkaeszközeink, hanem hogy a munkához való öltözékben legyünk. Erre természetesen megvannak a szabályok. Ha olyan a munkakörünk, melyben megvan a sérülés kockázata, akkor pontosan meg van határozva, milyen jellegű munkavédelmi ruházatot kell viselni.

De a szabályokon túl a józan ész is azt diktálja, hogy bizonyos munkák esetében kellően átgondoltan válasszuk meg a munkaruházatunkat. Ha a munkát szabadban végezzük, akkor például a vízhatlan, szélálló öltözék vagy a jól szellőző Helly Hansen munkaruházat elengedhetetlen lehet. De fontos szempont még mondjuk egy építkezésen dolgozó számára a könnyű, kényelmes munkavédelmi ruha, ami nem akadályozza a munkában. Sőt, inkább megkönnyíti azt: ebben a Helly Hansen munkavédelmi ruhában a munkavégzés is kellemesebb, hatékonyabb lesz.

MUNKARUHÁZAT HELLY HANSEN KENSINGTON CONS SHORTS 990 64

MUNKARUHÁZAT HELLY HANSEN KENSINGTON CONS SHORTS 990 64

Helly Hansen stílusos és kényelmes munkaruházat bármilyen munkaterületre

Persze nem kell feltétlenül csak a szabadban végzett munkákra korlátozni az átgondolt munkavédelmi ruházat beszerzését. Gondoljunk csak például a felszolgálókra, pincérekre, akik egész nap fel-alá futkosnak a konyha és a vendégek között. Az ő számukra kiemelten fontos, hogy ezt az aktív tevékenységet olyan lábbeliben végezzék, amiben egész nap kényelmesen érzik magukat. Olyanban, mint ez a kiváló Helly Hansen cipő, például.

A lényeg igazából tehát az, hogy minden munkakörnek megvan a maga hozzá való munkaruházata, csak meg kell találni a tökéleteset. Nézzen körül kínálatunkban, és találja meg a minden szempontból tökéletes és minden szempontból stílusos, önnek megfelelő Helly Hansen munkavédelmi ruházatot!

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet