Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Helly Hansen munkaruhák minden részletükben magas minőséget képviselnek

A Helly Hansen munkaruhák minden részletükben magas minőséget képviselnek Legyen szó cérnáról, cipzárról, fényvisszaverő anyagokról, a Helly Hansen munkaruhák a részletekben is kizárólag a csúcsminőséget biztosítják. Ha a megfelelő szigetelés, lezárás és ellenállás a cél, a Helly Hansen a legjobbakkal fejleszt együtt, mint többek között a 3M, vagy saját maga hoz korszakalkotó megoldásokat. Évtizedes, sőt évszázados tapasztalatokat alkalmaz annak érdekében, hogy a munkavégzés feltételeihez minél hatékonyabban alkalmazkodhassunk. Ezen törekvések eredményei tükröződnek vissza minden egyes ruhadarabon.

A Helly Hansen Workwear kollekciójának minden darabjában a cérnától kezdve a cipzárig, minden apró részlet az elérhető legjobb minőséget képviseli. A varró és hímzőfonalat több mint 150 éves tapasztalattal rendelkező német gyártó biztosítja. A legkönnyebb és legmelegebb gyapjú felhasználásával készülnek a bélések és középrétegek, hogy ne kelljen felesleges többletsúlyt hordani, de jól szellőző, tartós és könnyen száradó ruhákat hordhassunk. Szigetelésben a legjobb alternatívát nyújtó Primaloft® technológia segítségével a szuperkönnyű szintetikus gyapjú ultravékony rostszálai között képződő légzsákok megtartják a meleget, hogy a ruhák megfelelő hőmérsékeletet biztosíthassák munka közben.

Bár a cipzár csupán egy kicsi alkotóelem, de annál fontosabb. A Helly Hansen YKK® cipzárjai majdnem 100 éves japán szakértelem eredményeként tökéletes vízhatlanságot és verhetetlen minőséget biztosítanak. Szakmai múltban ehhez hasonló mértékű történettel és sokkal kazdagabb portfólióval rendelkezik a 3M, ami a Helly Hansen ruhákon alkalmazott 3M™ Scotchlite™ fényvisszaverő anyagok minőségét garantálja.

A Clean Medicnél elsőszámú, hogy az elérhető legjobbat kapják meg partnereink, vásárlóink. Éppen ezért ajánljuk bátran a Helly Hansen Workwear munkaruháit és munkavédelmi cipőit, hiszen minden részletükben magasan teljesítenek.