Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen munkavédelmi bakancs, Kényelem és biztonság

Helly Hansen munkavédelmi bakancs, Kényelem és biztonság

Kényelem és biztonság Helly Hansen munkavédelmi bakancsban

Ha munka, akkor munkavédelem! Dolgozzon valaki bármilyen munkakörben, a munkáltató kötelessége, hogy gondoskodjon a biztonságos munkakörülményekről. Helly Hansen munkavédelmi bakancsok a Helly Hansen workwear webáruházból.

Kényelem és biztonság Helly Hansen munkavédelmi bakancsban

Ha munka, akkor munkavédelem! Dolgozzon valaki bármilyen munkakörben, a munkáltató kötelessége, hogy gondoskodjon a biztonságos munkakörülményekről.

Helly Hansen munkavédelmi bakancsok kültéri fizikai munkához

De az már más kérdés, hogy az adott munkától, munkakörtől függően eltérhet a munkahelyi kockázatok mértéke és fajtája. Nyilván főleg azok vannak nagyobb veszélyben, akik nehéz fizikai munkát végeznek, veszélyes anyagok közelében dolgoznak, szemben egy sima irodai pozícióval. És persze az sem mindegy, hogy odabenn a melegben, vagy kültéren, szélsőséges időjárási körülmények között végezzük azt a bizonyos munkát.

Mert másmilyen Helly Hansen munkaruhát érdemes viselni forró nyári kánikulában – és megint mást fagyos téli hidegekben. Ez utóbbi esetben pedig az egyik legfontosabb ruhadarab egy jó Helly Hansen munkavédelmi bakancs.

Helly Hansen munkavédelmi bakancs

HELLY HANSEN CHELSEA EVO BOA WIDE S3 SRC

Ám a megfelelő Helly Hansen munkavédelmi bakancs kiválasztásához nem elegendő annyi információ, hogy hidegben végzett kültéri fizikai munka. Ahhoz, hogy az adott feladatra való, tökéletes Helly Hansen munkavédelmi bakancsot megtaláljuk hozzá, pontosan tudni kell: milyen jellegű munkához viselnénk. Mert attól függően, hogy milyen ez a munka, a dolgozót különbözőféle veszélyek érhetik – bakancsának pedig ezek ellen kell védelmet nyújtania.

A Helly Hansen munkavédelmi bakancsai a veszély fajtájához és mértékéhez igazítva

A veszélyek lehetnek különböző mértékűek, és ebből következik, hogy a Helly Hansen munkavédelmi bakancsai is ezekhez igazodnak. Ezért a veszély nagyságától és fajtájától függően, mint minden munkavédelmi bakancs, a Helly Hansen bakancsai is különböző jelölésekkel vannak ellátva.

Ezeknek a jelöléseknek köszönhetően sokkal egyszerűbb kiválasztani, hogy melyik Helly Hansen munkavédelmi bakancsot válasszuk például, ha csúszós talajon kell dolgoznunk. Ellenben ha fennáll a veszélye, hogy ráesik lábunkra valamilyen nehéz tárgy, vagy beleléphetünk valami szúrósba, másik bakancs lesz jó választás.

A biztonságos mozgást természetesen bármelyik Helly Hansen munkavédelmi bakancs elősegíti. Többek között azzal, hogy magas szára védi a bokát a sérüléstől.

Ám önmagában az, hogy egy Helly Hansen munkavédelmi bakancs biztonságos – szükséges, de nem elégséges elvárás. Mert egy valóban tökéletes munkavédelmi bakancsnak ráadásul kellően kényelmesnek is kell lennie – hogy ezzel is elősegítse a biztonságos munkavégzést.

A Helly Hansen munkavédelmi bakancsai nemcsak védenek, hanem kényelmesek is

Az igazán jó munkavédelmi bakancs megalkotásakor arra is odafigyelnek, hogy azt a munkavédelmi bakancsot valakinek hosszú órákon át viselnie kell. Márpedig, ha nem érzi jól magát benne, akkor az nemcsak az egészségére, hanem a munkavégzésére is rossz hatással lesz.

Ezért a Helly Hansen munkavédelmi bakancsai nemcsak vízállóak, hanem ergonomikus kialakításuknak, puha anyagának köszönhetően könnyű, kellemes viseletet biztosítanak. A plusz belső bélés pedig akár fagyos hidegekben is melegen tartja lábunkat.

Helly Hansen munkavédelmi bakancsok a Helly Hansen workwear webáruházból.

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet