Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen láthatósági munkaruhák

Helly Hansen láthatósági munkaruhák

Helly Hansen láthatósági munkaruhák, de milyen színben?

Számít, hogy milyen színű Helly Hansen munkavédelmi ruhát választ

A munkavédelmi ruházat világában az ember azt gondolná, hogy vajmi keveset számítanak az olyan tulajdonságok, mint például a ruha színe. 

Ez részben igaz is, hiszen egy munkavédelmi ruhával, így a Helly Hansen ruháival szemben nem a külső a legfontosabb szempont.

 

Helly Hansen láthatósági munkaruhák, de milyen színben?

Számít, hogy milyen színű Helly Hansen munkavédelmi ruhát választ

A munkavédelmi ruházat világában az ember azt gondolná, hogy vajmi keveset számítanak az olyan tulajdonságok, mint például a ruha színe.

Ez részben igaz is, hiszen egy munkavédelmi ruhával, így a Helly Hansen ruháival szemben nem a külső a legfontosabb szempont. Ahhoz, hogy az a munkavédelmi ruha kellő védelmet biztosítson, nem a munkaruha színe, fazonja, netán a mintázata a lényeges.

Ám mégiscsak van egy olyan terület a munkavédelmi ruházatok terén, ahol igenis számít a munkaruha színe. Ez pedig nem más, mint a jól láthatósági munkavédelmi ruházat.

MUNKARUHÁZAT HELLY HANSEN LIFA ACTIVE HI VIS T-SHIRT 360 S

MUNKARUHÁZAT HELLY HANSEN LIFA ACTIVE HI VIS T-SHIRT 360 S

Helly Hansen jól láthatósági munkavédelmi ruha: a lényeg, hogy látszódjunk

A jól láthatósági ruházat az olyan helyzetekre, munkakörülményekre lett kialakítva, amikor nehéz látási viszonyok között történik a munkavégzés. Ez jellemzően lehet szabadtéren, éjszaka, ahol nem biztosított a helyszín kivilágítása, vagy amikor munkagépekkel dolgoznak beltéren, korlátozott látási viszonyok között.

Melyek lehetnek ezek a munkahelyszínek, amikor elengedhetetlen a jól láthatósági ruházat viselése? Például ahol járműforgalom van, vagyis autópályák, vasút, légi- vagy hajós közlekedés környékén.

Ilyen körülmények között elengedhetetlen, hogy ruházatunk olyan, feltűnő színű legyen, amit hamar és könnyen észre lehet venni. És erre fejlesztették ki a fényvisszaverő csíkokkal ellátott, élénk színű jól láthatósági munkaruházatot.

MUNKARUHÁZAT HELLY HANSEN ADDVIS POLO 260 ORANGE

MUNKARUHÁZAT HELLY HANSEN ADDVIS POLO 260 ORANGE 

Helly Hansen jól láthatósági munkavédelmi ruha többféle színben

Ha valaki megtekinti a Helly Hansen jól láthatósági munkavédelmi ruházati kínálatát, feltűnhet neki, hogy azok többféle színben is kaphatóak. Léteznek Helly Hansen jól láthatósági munkavédelmi ruhák:

Rögtön adódik tehát a kérdés: vajon mi ennek az oka? A Helly Hansen mégiscsak igyekszik odafigyelni a divatra, netán az emberek személyes preferenciáira, ízlésére?

Helly Hansen jól láthatósági munkaruházat a látási körülményekre szabva

A Helly Hansen márka természetesen a munkaruházat terén is odafigyel arra, hogy a munkavédelmi ruháinak külső megjelenése esztétikus legyen. Mégis, a speciális, jól láthatósági munkaruháknál a különböző színeknek elsősorban inkább munkavédelmi szempontból van jelentősége.

A Helly Hansen jól láthatósági munkavédelmi ruházata azért kapható többféle színben, mert az sem mindegy, milyen környezetben hordjuk őket. Nemcsak a sötétség okozhat ugyanis nehéz látási viszonyokat, hanem például, ha beleolvadunk a háttérbe.

Attól függően tehát, hogy sötét vagy világos környezetben dolgozunk, azzal kontrasztos színt érdemes választani jól láthatósági ruházatunknak. Városi környezetben, világos betonfelületek környékén például a sötétebb, piros színű jól láthatósági munkavédelmi ruha lesz a megfelelő. Ezzel szemben zöld területen (pl. erdő) a világosabb (citromsárga, narancssárga) árnyalatot érdemes választani.

Tekintse meg Helly Hansen jól láthatósági munkavédelmi ruhakollekcióinkat, és válogasson minőségi Helly Hansen munkavédelmi ruházatunkból kedvére Helly Hansen munkavédelmi webáruházunkból!

Cleanmedic webáruház - Helly Hansen workwear hivatalos márkaképviselet

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet