Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

3M egyéni védőeszközök a maximális védelemért

3M egyéni védőeszközök a maximális védelemért

A legáltalánosabbtól a legkülönlegesebb szükségletekig, a 3M azt a védelmi szintet biztosítja, amire a legjobb teljesítmény eléréséhez szükség van  A több mint 100 éves múltra visszatekintő vállalat mindig is a világelsőkkel tartott innováció tekintetében, elkötelezetten amellett, hogy a tudomány vívmányait a mindennapokban is alkalmazhassuk. A munkavédelemben is arra törekszik, hogy kényelmes, jól kialakított egyéni védőeszközöket biztosíthasson, melyek az elérhető leghatékonyabb védelmet nyújtják. 

Minden vásáró bizalommal vásárolhatja meg egyéni védőeszközeiket, tudva, hogy a 3M keményen dolgozik azért, hogy az általa kínált munkavédelmi felszerelésekben a munkavállalók jól érezzék magukat. A 3M elkötelezett a dolgozók egészségének és biztonságának védelméért, bármilyen ipari, vagy munakörnyezetről legyen szó. Ez a hozzáállás garantálja, hogy a termékek fejlesztésének eredményeként a különböző technológiákban, tudományágakban és iparágakban szerzett tapasztalatok alapján a termékek a leginnovatívabb megoldások alkalmazását tökrözzék. Mindezt azért, hogy a szakemberek számára maximális védelmet lehessen biztosítnai. A 3M-nél keményen dolgoznak az elérhető leghatékonyabb biztonsági megoldásokért. Az egyéni védőeszközök minőségén érezhető a törekvés, hogy azok kényelmesek, jól kialakítottak legyenek és az elérhető leghatékonyabb védelmet nyújtsák. Kiemelt cél, hogy a munkavállalók jól érezzék magukat, miközben védőfelszerelést hordanak.

Légzésvédelem
Lehet, hogy a levegőben levő port és törmeléket látható, de a veszélyes részecskék nagy része szabad szemmel nem mindig érzékelhető. A tiszta, biztonságos levegő kényelmes belélegzése kiemelten fontos a munkavállalók egészsége és munkavégzési kedvük szempontjából. A 3M karbantartást nem igénylő félálarcok ergonomikus kialakítása és technolgóiája miatt könnyebb légzést és kényelmesebb védelmet biztosítanak a veszélyes részecskék ellen. A 3M az eldobható légzésvédők, többször használható félálarcok és szűrtlevegős és nyomólevegős légzésvédők legszélesebb körű terméksáláját nyújta a különböző ipari és egyéb alkalmazásokhoz, páratlan minőséggel a legkeményebb körülményekhez.

Hallásvédelem
A hallásvédelemnek az egyén és környezet szempontjából is megfelelőnek kell lennie. A biztonságért, teljesítményért és kényelemért szükséges a megfelelő mértékű zajszint csökkentés, viszont ez nem lehet sem túl kevés, sem túl sok. A 3M egyéni védőfelszerelései közül a füldugók és fültokok széles kínálata tud megoldást nyújtani a különböző alkalmazási területek számára.

Szemvédelem
A 3M szemvédelmi termékportfóliója a jól kiegyensúlyozott kényelem, védelem és dizájn minőségét kínálja, biztonságra fejlesztve és stílusra tervezve. Mérnökeik keményen dolgoznak, hogy azt a kényelmi szintet és stílust szavatolják, ami találkozik a védőszemüvegekkel szemben támasztott biztonsági igényekkel.

Fejvédelem
A termékek a szilárdságra, egész napon át tartó kényelemre lettek tervezve, és kompatibilisek számos más egyéni védőeszközzel. A 3M nagy erőfeszítéseket tett a fej- és arcvédelmi termékek fejlesztésében, ezáltal díjnyertes könnyű súly kialakítással a védősisakok védelmét és tartósságát új szintre emelte.

Leesés elleni védelem 
A 3M leesés elleni megoldásokat biztosító üzletága mindenben a minőségre összpontosító munkatársaival áll az ügyfelek rendelkezésére. Hosszú múltra visszatekintő innovációs tevékenység és találmányok, valamint a mára 3M tulajdonban álló Capital Safety vállalatnak a leesés elleni megoldások területén elért kiemelkedő teljesítménye révén kiemelkedően magas szintre emelhető a munkavállalói biztonságát és kényelmét.

Hegesztéstechnika
A hegesztés szenvedélye és a szakmai kihívások ismerete mellett a hétköznapokban dolgozó szakemberek igényei és véleménye képezi a folyamatos, innovációk iránti kutatások alapját. Az első, úttörő jelentőségű 1981-ben megjelent automatikusan elsötétedő hegesztőpajzs óta az aktuálisan legkorszerűbb hegesztésvédelmi védőeszközökkel a 3M folyamatosan forradalmasíta az egyéni védőeszközök világát.