Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Milyen a tökéletes munkaruházat?

Milyen a tökéletes munkaruházat?

Milyen a tökéletes munkaruházat?

Tanácsok a Helly Hansentől, hogy megtalálja ideális munkaruháját.

Van néhány szempont, amit nem árt mindannyiunknak figyelembe venni, amikor kiválasztjuk a Helly Hansen munkaruházatunkat. Cikkünkben most ezeket a legfontosabb tényezőket vesszük sorra, hogy ki-ki könnyebben meg tudja találni a neki ideális munkaruházatot.

Milyen a tökéletes munkaruházat?

Tanácsok a Helly Hansentől, hogy megtalálja ideális munkaruháját

Mint az életben minden, az hogy melyik az ideális munkaruha, relatív: valószínűleg mindenkinek eltérő elképzelései vannak róla. De azért van néhány szempont, amit nem árt mindannyiunknak figyelembe venni, amikor kiválasztjuk a Helly Hansen munkaruházatunkat. Cikkünkben most ezeket a legfontosabb tényezőket vesszük sorra, hogy ki-ki könnyebben meg tudja találni a neki ideális munkaruházatot.

HELLY HANSEN KENSINGTON CAP 481 TEREP SAPKA

HELLY HANSEN KENSINGTON CAP 481 TEREP SAPKA

Melyek a legfontosabb szempontok egy munkaruha kiválasztásánál?

Ahhoz, hogy meg tudjuk találni a számunkra ideális Helly Hansen munkaruházatot, mindenekelőtt ezt a 3 szempontot kell figyelembe vennünk:

Ezek alapján nézzük meg, hogy a fenti szempontok hogyan segítenek meghatározni, melyik lesz az ideális munkaruházatunk.

HELLY HANSEN KENSINGTON TECH POLO 590 NAVY

HELLY HANSEN KENSINGTON TECH POLO 590 NAVY

Az ideális Helly Hansen munkaruházat a munkavédelmi előírások tükrében

Mindazt, hogy az adott munka, amit végzünk, mennyire veszélyes, és milyen veszélyek ellen kell védekezni, a munkavédelmi előírások pontosan meghatározzák. Így például másfajta munkavédelmi ruházatot írnak elő egy építőiparban dolgozó munkásnak, és mást annak, aki vegyipari területen dolgozik. Ugyancsak más rendelkezések vonatkoznak az autópályán dolgozók munkavédelmi ruházatára.

Mielőtt tehát megvásárolnánk a nekünk ideális Helly Hansen munkaruházatunkat, érdemes utánanézni, milyen előírások vonatkoznak arra a munkaterületre, ahol dolgozni fogunk.

Az ideális Helly Hansen munkaruházat a munkakörülmények tükrében

Eljutottunk odáig, hogy tudjuk, hogy melyek azok az általános veszélyek, amelyek ellen az előírások szerint mindenképpen védekezni kell. Ekkor jön a következő lépés: ismerjük meg munkakörülményeinket, és lássuk meg, hogy a gyakorlatban mire érdemes felkészülni a munkavégzésünk folyamán. Olyan munkát végzünk, melynek során:

  • sok időt töltünk a szabadban?

  • a tevékenységünk sok mozgással jár, fürgeséget, ügyességet igényel?

  • megterhelő fizikai munkát végzünk (például sok emelgetés, cipekedés)?

Mindezek ugyanis meghatározzák azt, hogy milyen anyagú, kialakítású Helly Hansen munkaruházat lesz az ideális viselet a munkavégzés során.

A kültéri munkavégzés az időjárásnak megfelelő, a szélsőségek elleni ruházatot igényel. Ha sokat mozgunk munka közben, érdemes rugalmas, vékonyabb anyagból készült Helly Hansen munkaruhát választani. Ezzel szemben, ha megerőltető, kemény fizikai munkát végzünk, válasszunk inkább tartós, strapabíró anyagból készült Helly Hansen munkavédelmi ruhát.

Az ideális Helly Hansen munkaruházat a saját kényelmünkre

Azért nem szabad elfeledkeznünk saját, egyéni igényeink, ízlésünk fontosságáról sem. Egy Helly Hansen munkavédelmi ruha akkor lesz számunkra ideális, ha szívesen viseljük, és jól érezzük magunkat benne. Könnyű, kényelmes öltözet, ami nemhogy nem akadályoz a mozgásban, hanem elő is segíti a gyors és hatékony munkavégzést. Sőt – még stílusos is.

Mindezek ott rejlenek minden egy Helly Hansen munkaruházati termékeinkben – tekintse meg kínálatunkat, és találja meg az önnek ideálisat!

Helly Hansen workwear - Cleanmedic webáruház

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet