Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen munkaruhában ősszel, ház körüli munkákhoz is

Helly Hansen munkaruhában ősszel, ház körüli munkákhoz is

Helly Hansen munkaruhában ősszel, ház körüli munkákhoz is

+1 tipp ízületeink védelmére

Szerencsére utóbbi esetében a Helly Hansen munkavédelmi ruhái követik az évszakok váltakozását, így mindig meglesz az arra való munkavédelmi ruházatunk.

Helly Hansen munkaruhában ősszel, ház körüli munkákhoz is

+1 tipp ízületeink védelmére

Lassan végre fellélegezhetünk: talán végre elmúlik a rekkenő hőség, izzasztó kánikula időszaka. Helyette jöhet az ennél jóval kellemesebb évszak, az ősz, szépséges színeivel, egyre rövidebb nappalaival.

Azonban ilyenkor sem állhat meg az élet. Sőt, az élet ugyanúgy megy tovább munkahelyünkön, legyen szó akár irodai munkákról vagy valamilyen szabadtéren végzett fizikai munkáról. Szerencsére utóbbi esetében a Helly Hansen munkavédelmi ruhái követik az évszakok váltakozását, így mindig meglesz az arra való munkavédelmi ruházatunk.

De a jó hír, hogy a Helly Hansen munkavédelmi ruhái nemcsak professzionális munkavégzésre alkalmasak, hanem egyéb szabadidős tevékenységekhez is használhatjuk. Sőt, kifejezetten jól jöhet mindenféle hobbihoz, vagy akár ház körüli, kerti munkálatokhoz is.

A Helly Hansen munkavédelmi ruha az őszi ház körüli munkákhoz is ideális

Ott van például rögtön a sokféle otthoni, ház körüli munka, kertészkedés, ami ősszel kifejezetten aktuális kérdés. Mert míg nyáron a legfontosabb feladatunk a kertben a nővényeink életben tartása, locsolása, őszre megszaporodnak az egyéb kerti tennivalók is.

És hát ugye, szabadtér + munka – legyen bár hivatalos vagy szabadidős, ház körüli munka: Helly Hansen munkavédelmi ruhában érdemes űzni.

Már csak az a kérdés, hogy egészen pontosan milyen Helly Hansen munkavédelmi ruhában érdemes űzni őszi, ház körüli, kerti munkálatainkat.

Helly Hansen munkaruha őszi kertészkedéshez: kezdjük a lábbelivel

Kezdjük mindjárt az egyik legfontosabb ruhadarabbal, a lábbelivel. Milyen Helly Hansen munkavédelmi lábbelit válasszunk őszi kertészkedéshez, ház körüli munkákhoz?

Egy kifejezetten őszre és kerti munkákhoz való Helly Hansen munkavédelmi lábbeli ismérvei, függetlenül attól, hogy cipő, bakancs vagy csizma:

  • vízálló: az esős őszi napokhoz,

  • strapabíró,

  • könnyen tisztítható...

...amellett persze, hogy jellegéből adódóan ugye még meg is védi lábunkat a külső behatásoktól, sérülésektől is. Egy jó kis Helly Hansen munkavédelmi bakancs például tökéletes lehet a különféle őszi kerti munkálatokhoz.

Helly Hansen munkaruha őszi kertészkedéshez: az ideális őszi felsőruházat

Az ideális felsőruházat őszi kertészkedéshez, csakúgy, mint a lábbeli, véd az időjárás viszontagságaitól és a sérülésektől – és még kényelmes is. Az sem árt, ha rendelkezik néhány olyan funkcióval is, ami praktikus lehet az őszi kerti munkálatok során. Mint például ez a Helly Hansen munkavédelmi nadrág, sok zsebével, és, ahogyan a neve is mutatja, kifejezetten kerti munkákhoz ajánlott.

Tipp:

Az őszi kerti munkálatok során számos olyan feladat van, amit a földön térdelve kell végezni. Ezért érdemes térdpárnával ellátott Helly Hansen munkavédelmi kertésznadrágot viselni, hogy védjük vele az ízületeinket.

És persze ne feledkezzünk meg a munkakesztyűről sem, hogy ne sértsék fel a kezünket a tüskék.

Helly Hansen munkavédelmi ruházat minden évszakra, mindenfajta munkálathoz, webáruházunkból vagy zalaegerszegi márkaboltunkban.

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos HH márkaképviselet