Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CERVA innováció a munkaruha anyagokban

CERVA innováció a munkaruha anyagokban

A Dayboro kollekció munkaruhái mordern szabással a CERVA legkényelmesebb, innovatív TRIBEFEX anyagából készült, pamutgazdag, rugalmas és ellenálló. Divatos, elegáns szabása mellett tökéletes mozgásszabadságot és kényelmet nyújt munka közben. Tervezésénél a CERVA minden fontos részletre figyelt, mint a munkaruha funkcionális zsebei, megerősített térdvétőtartói és a fényvisszavető elemek.

A CERVA küldetése ösztönözni vásárlóit, hogy mindig a legnagyobb védelmet nyújtó egyéni védőeszközt alkalmazzák, így járul hozzá a létező legfontosabb értékünk védelméhez, ami az EMBERI EGÉSZSÉG! A CERVA GROUP 1991 óta a munkahelyi biztonság és kényelem szimbóluma. Csak 2018-ban 365 új egyéni védőeszközt helyeztek forgalomba: lábbeliket, munkaruhákat és kiegészítőket, védőkesztyűket, sisakokat, védőszemüvegeket, légzésvédő és egyéb eszközöket. Abból a célból jöttek létre ezek a termékfejleszések, hogy a világ minden részén munkavállalók ezreinek óvják az egészégét és könnyítsék meg a munkáját. Termékeik megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak, és nem csak kényelmesek, hanem stílusosak is, mivel biztonsági szakértők és designerek közösen dolgoznak tervezésük során.

A Dayboro munkaruha család híven tükrözi a CERVA küldetését, egyszerre megvalósítva a kényelmes és biztonságos munkavégzés feltételeit. Kabát, softshell kabát, pilóta kabát, derekas és melles nadrág, valamint rövidnadrág is megtalálható a kollekcióban.