Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tippek téli munkavégzéshez a Helly Hansentől

Tippek téli munkavégzéshez a Helly Hansentől

Tippek téli munkavégzéshez a Helly Hansentől

5+1 jótanács szabadtéri öltözethez

Egy jól kiválasztott Helly Hansen munkavédelmi ruha választásával...? Tippek a Helly Hansentől a jó télre való munkavédelmi ruházat megtalálásához.

Tippek téli munkavégzéshez a Helly Hansentől

5+1 jótanács szabadtéri öltözethez

Ha szabadban történik munkavégzés, akkor a munkavédelem elsődleges feladata, hogy az időjárásnak megfelelő öltözék álljon a dolgozók rendelkezésére. Vagyis téli zimankóra a hideg ellen, szeszélyes időjáráshoz pedig a szél, csapadék elleni ruházat lehet szükséges a kültéri munkavégzéshez.

Mindez az elméletben rendkívül jól hangzik; ám azért egy igazán jó munkavédelmi öltözéknek ennél többet kell tudnia. Amikor ott vagyunk a helyszínen, és nekifognánk a munkának, rendkívül kellemetlen lehet, mikor kiderül, hogy gondok vannak a munkavédelmi ruhával.

Nézzük most meg, mik azok az esetleges problémák, amelyek felmerülhetnek, és hogyan lehet őket megoldani. Netán egy jól kiválasztott Helly Hansen munkavédelmi ruha választásával...? Tippek a Helly Hansentől a jó télre való munkavédelmi ruházat megtalálásához.

Helly Hansen tippek a jó téli munkavédelmi bakancs kiválasztásához

Egy jó munkavédelmi bakancs mindenekelőtt olyan jellegű veszélyektől véd meg, mint például zuhanó tárgyak vagy éles szögek, melyek átszúrhatják talpunkat. Ám mindez még nem feltétlenül elég a boldogsághoz – főleg, ha odakinn hideg van, és esik a hó...

  1. Helly Hansen acélbetétes munkavédelmi bakancs – ami hideg ellen is véd

A kifejezetten ilyen mechanikus sérülések ellen védő bakancsok jellemzően acélbetéttel vannak ellátva. De ha nem kifejezetten a téli munkavégzéshez készültek, az ilyen bakancsban előfordulhat, hogy fázik a lábunk.

Mi lehet a megoldás?

Természetesen egy olyan acélbetétes munkavédelmi bakancs, ami egyúttal a hideg ellen is véd. Mint például ez a Helly Hansen munkavédelmi bakancs: a hideg acél helyett fémmentes kompozit lábujjvédővel van ellátva. Ezáltal amellett, hogy melegen tart, kevésbé kell attól tartani, hogy idővel eltörik. Ráadásul CI-minősítéssel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a hideg ellen is kiválóan véd.

  1. Bakancs, ami véd a sérüléstől, hidegtől – de mi a helyzet a beázással?

Nos, igen, télen eshet eső, hó is, és nyirkos is lehet az idő. Márpedig annál kellemetlenebb helyzet nehezen képzelhető el, amikor órákig kell kint a hidegben átázott lábbal dolgozni.

A megoldás...

...az S3-as jelölésű, vízlepergető Helly Hansen munkavédelmi bakancs. De ha igazán biztosra akarunk menni, téli kültéri munkavégzéshez csakis ilyen jellegű, Helly Hansen munkavédelmi bakancsot viselünk.

Helly Hansen tippek a jó téli munkavédelmi öltözet kiválasztásához

  1. Ne csak a felsőtestünket védjük a hidegtől

Léteznek bélelt, télre való Helly Hansen munkavédelmi nadrágok is, kifejezetten téli hidegekre.

  1. Ha beköszöntenek az igazán fagyasztó mínuszok...

...viseljünk Helly Hansen munkavédelmi aláöltözetet Helly Hansen kabátunk alatt.

Sőt!

  1. A hölgyekre is gondoltunk:

téli munkaruhájuk nemcsak biztonságot, hanem stílusos megjelenést is biztosít, ha a Helly Hansen munkavédelmi ruháit választják.

Tekintse meg ön is munkavédelmi ruházati kínálatunkat – webáruházunkból, vagy személyesen, zalaegerszegi márkaboltunkban.

Cleanmedic webáruház a hivatalos Helly Hansen márkaképviselet

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet