Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen munkaruhák Helly Tech® vízálló és lélegző technológiával

Helly Hansen munkaruhák Helly Tech® vízálló és lélegző technológiával

A Helly Tech® vízálló és lélegző anyag használatát még az 1980-as években indította el a Helly Hansen, amivel díjak elnyerése mellett új sztenderdet állított fel teljesítmény és védelem terén. 1986-ban ez vált a Helly Hansen 3-Layer System™ bemutatásának utolsó simításává. A rendszer első lépése az volt, hogy az embereket felkészítsék, hogyan kell felöltözni kinti munkához. Mára a Helly Tech® anyagot arra fejlesztik, hogy a rendszer külső rétegeként profi síelők, vitorlázók mellett a munkájukat végző szakemberek speciális igényeit is kielégítse, legyenek bármilyen kemények is a körülmények.

Helly Hansen 3-Layer System™ - A Helly Hansen 3 rétegű rendszere

Alapréteg - SZÁRAZSÁG
Gyakran második bőrként hivatkoznak rá. Az aláöltözés első rétegeként a Helly Hansen alaprétege elengedhetetlen a hőmérséklet szabályozása és a pára kezelése terén. A LIFA® Technology segítségébel szárazon tartja a bőrt, eltávolítja a nedvességet, hogy kényelmes legyen a munkavégzés. A jelenlegi alapréteg választék melegentartás szerint került kategorizálásra, így minden igényre megfelelő munkaruha áll rendelkezésre.

Középréteg - MELEG
Amikor hidegebb körülményekkel kell szembenézni, a Helly Hansen középrétegei visszatartják a testnek szükséges meleget. Ahogy az alaprétegek esetében, a felesleges nedvesség képes távozni, miközben szárazon és melegen tart az egész napi munka során. A középrétegként használt munkaruhát szintén a munka jellegéhez lehet igazítani. Legyen akár gyapjú vagy egyéb szigetelő anyagból, a körülmények ismeretében a Helly Hansen munkaruhái között biztosan lehet alternatívát találni. 

Külső védőréteg - BIZTONSÁG
A három rétegű rendszer utolsó alkotóeleme a külős védőréteg. A díjnyertes Helly Tech® vízálló membrán használatával a Helly Hansen képessé vált arra, hogy minden évszakra alkalmas kabátokat készítsen, amelyek ellenálló, zárt védőruhaként szolgálhatnak. Fontos, hogy még ez a külső réteg is lélegzik, lehetővé teszi a szellőzést, a felesleges pára és nedvesség távozását, véd a túlmelegedéstől, de ezzel egyidőben ellenáll a szélnek, az esőnek, hónak. A hőmérséklet függvényében a Helly Hansen munkaruhaválasztéka biztosítani tudja azt a legmegfelelőbb védőruhát, amivel fel lehet venni a harcot az elemekkel.

A Helly Tech® membrán működése

1. Szélálló és tartósan vázálló külső szövet

2. Vízálló és lélegző membrán vagy réteg

3. Légáteresztő belső szövet, háló vagy bélés

Több Helly Tech® szövet is létezik, hogy minél több féle igényre alkalmazható legyen. Ez az anyag az óceáni vitorlázástól a hegyekben történő túrázáson át a kemény időjárási viszonyok között végzett munkavégzésig minden eshetőségre megfelelő megoldást képes nyújtani.