Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen női munkavédelmi ruha

Helly Hansen női munkavédelmi ruha

Helly Hansen női munkavédelmi ruha

De miért kell egyáltalán más munkavédelmi ruha a hölgyeknek?

...Mert hát, gondoljunk bele: nem lenne mindössze annyi elegendő, hogy a férfiaknak készült különböző munkavédelmi ruhamodellekből gyártanak kisebb méretűeket is? Cikkünkből megtudod...

Helly Hansen női munkavédelmi ruha

De miért kell egyáltalán más munkavédelmi ruha a hölgyeknek?

...Mert hát, gondoljunk bele: nem lenne mindössze annyi elegendő, hogy a férfiaknak készült különböző munkavédelmi ruhamodellekből gyártanak kisebb méretűeket is?

Alapvetően egyébként tulajdonképpen néhány munkavédelmi ruhadarabot hordhatnak a férfiak, de akár nők is, ha találnak megfelelő méretet maguknak. De azért ez nem mindenféle munkavédelmi ruhanemű esetében van így.

HELLY HANSEN WW LUNA WINTER JACKET 990

HELLY HANSEN WW LUNA WINTER JACKET 990 

Helly Hansen munkavédelmi ruha, amit bárki hordhat, még a női nem képviselői is

Sok ruhanemű alapvetően uniszex, azaz hordhatják akár férfiak, akár nők is. Ilyen például egy kisebb méretű cipő. De akár egynémely Helly Hansen munkavédelmi télikabátról is bátran elmondhatjuk a férfiak kínálatából, hogy kifejezetten ajánljuk női vásárlóinknak is.

Sőt, tulajdonképpen az összes Helly Hansen munkavédelmi kiegészítő tökéletesen alkalmas mindenkinek. Ezek nemcsak az erősebbik nem, hanem a gyengé(de)bb, azaz a hölgyek számára is teljesen megfelel az adott célnak. Igazából tulajdonképpen a ruházkodás világában a női nem kicsit előnyben van a férfiakkal szemben.

Abból a szempontból, tudniillik, hogy a legtöbb férfi munkaruha beválik női munkavédelmi ruhaként is. De megfordítva már koránt sincs így. Azaz a legtöbb kifejezetten női Helly Hansen női munkavédelmi ruha nagy valószínűséggel nem lesz jó a férfiak nagy részének.

Ám mégiscsak vannak olyan ruhák, melyekből igenis szükséges, hogy létezzen női változata is. Mi lehet az oka ennek?

 HELLY HANSEN WW MANCHESTER ZIP SWEATER 590 NAVY

 HELLY HANSEN WW MANCHESTER ZIP SWEATER 590 NAVY

 

A Helly Hansen női munkavédelmi ruha nemcsak divatból – de divatosan is

Sokan (főleg az erősebb nem képviselői közül) azt gondolják, ez csak a női gondolkodásmód miatt van. Nevezetesen, hogy – valljuk be, kedves női sorstársaim – mi egy női Helly Hansen ruhában – nemcsak a praktikumot keressük. Hanem bizony fontos számunkra az is, hogy ne csak kényelmes legyen – hanem jól is nézzen ki rajtunk.

Még egy Helly Hansen munkavédelmi ruha esetében is, ahol – legyen az akár férfi, akár női – egészen más szempontok az elsődlegesek. Ezek az elsődleges szempontok pedig a védelem, strapabírás, tartósság.

És ami a legérdekesebb: pont ezek miatt az elsődleges szempontok miatt, igenis némely Helly Hansen munkaruházatból szükséges kifejezetten női változat.

HELLY HANSEN W MANCHESTER POLO 970 SZÜRKE

HELLY HANSEN W MANCHESTER POLO 970 SZÜRKE

 

Helly Hansen női munkavédelmi ruha, hogy fel tudjuk venni a versenyt a férfiakkal

Mert hát, az mindnyájunknak be kell látnunk, hogy férfi és női nem között nemcsak méretben, felépítésben van külsőleg eltérés. Egészen egyszerűen anatómiailag különbözik az alkatunk. Ha pedig egy női munkavállaló férfi munkavédelmi ruházatban van – ami anatómiailag nem megfelelő rá – az akár még balesetveszélyes is lehet. Hiszen ha valakinek nem kényelmes a munkavédelmi ruhája, akkor az elvonja a figyelmét. Ez pedig kényesebb feladat során akár balesetet is okozhat, amit pedig senki sem szeretne. A megoldás tehát: Helly Hansen női munkavédelmi ruhakifejezetten nőknek!

Cleanmedic - Helly Hansen workwear

Helly Hansen workwear - Cleanmedic