Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen női munkavédelmi cipő: biztonságos és divatos

Helly Hansen női munkavédelmi cipő: biztonságos és divatos

Helly Hansen női munkavédelmi cipő: biztonságos és divatos

Nemcsak a felsőruházatból fontos a női munkavédelmi ruházat, hanem a lábbelik terén is. Természetesen erre is létezik megoldás: ez pedig nem más, Helly Hansen női munkavédelmi cipő.

Helly Hansen női munkavédelmi cipő: biztonságos és divatos

Ha a biztonságunkról van szó, azzal nemigen lehet tréfálni: főleg, ha éppen valamilyen veszélyesnek számító munkát végzünk. Mégis; a hölgyek a munkavégzés során is szeretnek nőiesek maradni, miközben biztonságban is tudnák magukat. És nemcsak a felsőruházatból fontos a női munkavédelmi ruházat, hanem a lábbelik terén is. Természetesen erre is létezik megoldás: ez pedig nem más, Helly Hansen női munkavédelmi cipő.

A Helly Hansen női munkavédelmi cipők mindenekelőtt biztonságosak

Az adott munkakörhöz illő Helly Hansen női munkavédelmi cipő kiválasztásakor azonban az első szempontnak mindenképpen a biztonságnak kell lennie. Egyrészt, mert így rendelkeznek az előírások, másrészt azért, mert a védelem minden esetben a legfontosabb követelmény egy munkavédelmi lábbelivel szemben.

Ez az elsődleges kritérium tehát minden munkavédelmi cipő esetében, ami alól a Helly Hansen női munkavédelmi cipők sem lehetnek kivételek.

MUNKAVÉDELMI CIPŐ HELLY HANSEN W LUNA SOFT TOE 992 37

MUNKAVÉDELMI CIPŐ HELLY HANSEN W LUNA SOFT TOE 992 37

Ezek ellen védenek meg a Helly Hansen női munkavédelmi cipők

Az olyan munkaterületeken, melyek során felmerülhetnek veszélyek, a munkaadóknak kötelességük dolgozóik biztonságáról gondoskodni. Ennek egyik kiemelten lényeges pontja a megfelelő munkavédelmi ruházat biztosítása, ezen belül pedig a munkavédelmi lábbelik beszerzése.

Ehhez először is meg kell határozni, pontosan milyen munkaterületről van szó. Ezt követően fel kell mérni, hogy ezen a munkaterületen milyen potenciális veszélyek merülhetnek fel. Az eredmények ismeretében pedig minden lehetséges óvintézkedést meg kell tenni az elkerülésükre. Ennek egyik módja a szükséges védőruházat: munkavédelmi ruha és munkavédelmi lábbeli biztosítása a dolgozóknak.

A Helly Hansen munkavédelmi cipők – akár Helly Hansen női munkavédelmi cipőkről, akár férficipőkről van szó, védelmet nyújthatnak többek között:

  • a szélsőséges időjárási körülmények (hideg vagy meleg) ellen;

  • leeső tárgyak ellen;

  • csúszás ellen;

  • nedvesség ellen;

  • hegyes, szúró tárgyak és vágás ellen;

  • elektromos áram okozta sérülés ellen;

  • nyomás ellen;

  • becsípődés ellen;

  • maró folyadék ellen stb.

MUNKAVÉDELMI SZANDÁL HELLY HANSEN CHELSEA EVOLUTIN BOA S1P SRC ESD 40

MUNKAVÉDELMI SZANDÁL HELLY HANSEN CHELSEA EVOLUTIN BOA S1P SRC ESD 40

Helly Hansen női munkavédelmi cipők: a kényelem és a külső is fontos

Ha megtaláltuk az adott munkavégzésre alkalmas, biztonságos Helly Hansen női munkavédelmi cipőt, természetesen jöhetnek az egyéb kiválasztási szempontok is. Ilyen lehet például a kényelem is, ami – tudjuk jól –, egyben a biztonságot is növeli egy cipő esetében.

De a hölgyeknek van még egy igen fontos elvárásuk is a munkavédelmi cipővel szemben. A Helly Hansen női munkavédelmi cipők pedig ennek az igénynek is igyekeznek eleget tenni: ne csak védjen, de legyen stílusos is.

Mert a Helly Hansen női munkavédelmi cipők nemcsak a méretben térnek el a Helly Hansen férfi munkavédelmi cipőktől. A Helly Hansen női munkavédelmi cipőket ugyanis úgy alkotják meg, hogy tisztában vannak vele, hogy nők is viselhetik őket.

Helly Hansen női és férfi munkaruházat: cleanmedic.hu.

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet