Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen munkavédelmi ruházat közúti dolgozóknak

Helly Hansen munkavédelmi ruházat közúti dolgozóknak

Helly Hansen munkavédelmi ruházat közúti dolgozóknak

Számos olyan munkaterület létezik, ahol nemhogy ajánlott, de egyenesen kötelező valamilyen speciális védő- és munkaruházat viselése.

Helly Hansen munkavédelmi ruházat közúti dolgozóknak

Számos olyan munkaterület létezik, ahol nemhogy ajánlott, de egyenesen kötelező valamilyen speciális védő- és munkaruházat viselése. De nagy valószínűséggel, ha valakit megkérdeznének, hogy kinek kell munkavédelmi ruhában lennie, akkor az építőipart, esetleg a vegyipart említené elsőként.

Közúti munkák: azok egyike, ahol az életünk múlhat a jó Helly Hansen munkaruhán

Pedig van ám még sok más olyan munkaterület is, amit munkavédelmi szempontból elsők között lehetne emlegetni. Olyanok is, ahol akár a dolgozók élete is múlhat azon, hogy legyen rajtuk jó minőségű Helly Hansen munkavédelmi ruházat.

Ráadásul olyan munkaterületek ezek, akik a mi életünk megmentéséért szolgálnak, vagy akikkel szinte napi szinten összefuthatunk.

Ez utóbbiak egyike a közúti munkák köre. Azoknak, akik ilyen munkaterületen dolgoznak, elengedhetetlen a kifejezetten ilyenfajta munka végzésére alkalmas, megbízható Helly Hansen munkavédelmi ruházat viselése.

Más Helly Hansen munkavédelmi ruha kellhet az egyes közúti munkák területén belül

Az sem mindegy, hogy az illető dolgozó konkrétan milyen jellegű munkát végez közúti munkaként. Másfajta Helly Hansen munkavédelmi ruha lehet szükséges például egy útfelújítónak és egy útbiztonsági feladatokat végző munkavállalónak.

Nézzük, hányféle különböző, a közúti munkába tartozó munkaterület létezik többek között:

  1. Útépítés/ útfelújítás: útburkolatok létrehozása, lerakása, járdák és kerékpárutak építése, javítása. Ez magában foglalhat aszfaltozást, betonozást, kátyúk javítását és más hasonló tevékenységeket.

  2. Jelzőlámpák és közlekedési táblák telepítése: közlekedési jelzőlámpák, közlekedési táblák és más közlekedési irányító eszközök telepítése, karbantartása.

  3. Közúti biztonság: közúti balesetek megelőzése. Útburkolatok és korlátok ellenőrzése, a jelzőrendszerek fenntartása, a közlekedési balesetek és a biztonsági előírások betartásának ellenőrzése.

  4. Útjelzések és sávok festése: közlekedési sávok, kereszteződéseket, gyalogátkelőket és más közlekedési jelzéseket jelölik ki festéssel vagy egyéb módon.

  5. Forgalmi irányítás: közlekedés irányítása a közúti munkaterületeken. A forgalom helyes irányba terelése, a forgalmi dugók kezelése és a közúti munkálatok biztonságos lebonyolítása.

  6. Útellenőrzés/karbantartás: Az útellenőrző és karbantartó csapatok feladata az utak állapotának ellenőrzése, kátyúk, repedések vagy más károk javítása, útjelzések fenntartása és egyéb karbantartási munkák elvégzése.

De minden más egyéb közúti munkához is fontos, hogy az arra alkalmas Helly Hansen munkavédelmi ruhát viseljük.

Milyen szempontoknak kell megfelelnie a Helly Hansen munkaruháinak közúti munkáknál

Milyen veszélyek ellen kell védekezni Helly Hansen munkaruhával a közúti dolgozóknak?

  • mindenekelőtt a rossz láthatósági körülmények (sötét/nehezen belátható területek) okozta közlekedési balesetek megelőzése Helly Hansen láthatósági munkaruházattal;

  • szélsőséges időjárási körülmények (extrém hideg/hőség, szél, eső)

  • fizikai sérülések, pl. zuhanó tárgyak, szennyeződések (szálló por) okozta károsodások ellen pl. a megfelelő munkavédelmi lábbeli viselésével;

  • erős zajhatások okozta halláskárosodás elleni védekezés fülvédővel.

Ne bízza a véletlenre! Válasszon minőségi Helly Hansen munkavédelmi ruhát közúti vagy egyéb munkavégzéshez! Látogassa meg zalaegerszegi munkaruha üzletünket vagy válogason webshopunkból.

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet