Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Helly Hansen munkaruhák akár kedvenc hobbidhoz is!

Helly Hansen munkaruhák akár kedvenc hobbidhoz is!

Helly Hansen munkaruhák akár kedvenc hobbidhoz is!

Tökéletes választás pecázáshoz minden évszakra.

Helly Hansen munkavédelmi ruházat a különleges fejlesztéseknek köszönhetően szinte bármilyen célra tökéletesen alkalmas lehet. Mint például egy hangulatos, hétvégi pecázáshoz. Minden évszakban.

Helly Hansen munkaruhák akár kedvenc hobbidhoz is!

Tökéletes választás pecázáshoz minden évszakra

A Helly Hansen termékei világszerte ismertek és elismertek, különösen azok között, akik extrém körülmények között viselik őket. A márkát eredetileg a zord tengeri időjárás elleni védelem érdekében hívta életre Helly Hansen, norvég hajóskapitány. De azt talán még ő maga sem gondolta volna, hogy mennyire széles körben felhasználhatóak lesznek ezek az ellenálló, különleges anyagok.

Mert csodálatos módon, a Helly Hansen munkavédelmi ruházat a különleges fejlesztéseknek köszönhetően szinte bármilyen célra tökéletesen alkalmas lehet. Mint például egy hangulatos, hétvégi pecázáshoz. Minden évszakban.

Helly Hansen munkaruhák: tengeren edződtek, hogy minden körülmény között megvédjenek

Elvégre a Helly Hansen eredetileg a vitorlások, norvég halászok számára kifejlesztett ruhaanyagokat jelentette. A cél az volt, hogy minden körülmények között biztonságot nyújtsanak.

És a Helly Hansen márka már lassan 150 éve a minőségi, megbízható, tökéletesen ellenálló ruházat védjegye. Kezdetben ez a speciális lenolajjal kezelt ruhákat jelentette. De azóta folyamatosan azon dolgozik a cég, hogy újabb és újabb technológiai fejlesztésekkel még nagyobb biztonságot nyújtson. A Helly Hansen forradalmasította a munkaruházat fogalmát – és ez azt eredményezte, hogy más területeken is a Helly Hansent választották.

HELLY HANSEN KENSINGTON LIFALOFT JACKET 

HELLY HANSEN KENSINGTON LIFALOFT JACKET 

 

Mi teszi tökéletesen ellenállóvá a Helly Hansen ruhákat?

Az, hogy a Helly Hansen tervezői minden egyes apró részletre odafigyelnek. Nemcsak az alapanyagok minősége számít, de az is, hogy miként dolgozzák össze őket. Nem mindegy a varrás és a cérna sem, amivel összeöltik. Más anyagokat használnak külső rétegnek, és másokat a bélésekhez.

És mindezeknek köszönhetően a Helly Hansen munkavédelmi ruházat tartós, de egyben kényelmes, könnyű viseletté válik: bármilyen évszakhoz tökéletes választás.

A Helly Hansen márka professzionális fejlesztései

A Helly Hansen olyan újításokat hozott életre, melyeket még akár a NASA is elirigyelhetne tőlük. A már kultikusnak számító Helly Tech vagy H2Flow technológia mellett olyanokkal büszkélkedhet, mint az időtálló Cordura szövet. Vagy a Primaloft membrán, Life Pocket speciális mobiltelefonvédő-zseb és az YKK cipzárok is, melyeknél tökéletesebb védelmet nehéz lenne elképzelni.

De miért lehet mindez a professzionális Helly Hansen munkaruházati technológia érdekes – akár egy átlagos pecás számára is?

HELLY HANSEN OXFORD HALF ZIP SWEATSHIRT

HELLY HANSEN OXFORD HALF ZIP SWEATSHIRT

 

Helly Hansen munkaruhák kikapcsolódáshoz is, minden évszakra

...Mert bizony mi, lelkes pecások, a Helly Hansen hajóin szolgáló legénységek leszármazottai vagyunk. Akiknek ugyanúgy fontos, hogy ruházatuk megvédjen a nedvességtől, hidegtől, széltől, de egyúttal kényelmes is legyen. Akik, legyen bár szeszélyes tavasz, hűvös ősz, hideg tél, forró nyár – minden évszakban hódolunk szenvedélyünknek.

...Ahogyan mindenki másnak is. Mert a Helly Hansen munkaruhái nemcsak munkában tökéletes viseletek, hanem a mindennapi élet összes tevékenysége során. Helly Hansen munkavédelmi ruhák nemcsak munkaidőben, hanem bármilyen szabadidős tevékenységre: túrázásra, vitorlázásra, pecázáshoz – elérhető áron.

Cleanmedic - Helly Hansen workwear

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet