Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Helly Hansen munkavédelmi ruha mindenkinek fontos

A Helly Hansen munkavédelmi ruha mindenkinek fontos

A Helly Hansen munkavédelmi ruha mindenkinek fontos lehet

Munkaadónak és munkavállalónak egyaránt

A Helly Hansen pedig mindent megtesz, hogy munkavédelmi ruháiban a dolgozók nemcsak biztonságban, de kényelemben is érezzék magukat.

A Helly Hansen munkavédelmi ruha mindenkinek fontos lehet

Munkaadónak és munkavállalónak egyaránt

A munkavédelem egyik, meglehetősen fontos kelléke a munkavédelmi ruha. Elvégre a munkavédelmi ruha lényege, hogy védje viselőjét a munka közben felmerülő mindenféle veszélytől – ami megegyezik a munkavédelem céljával.

A Helly Hansen pedig mindent megtesz, hogy munkavédelmi ruháiban a dolgozók nemcsak biztonságban, de kényelemben is érezzék magukat.

Helly Hansen munkaruhát mindenkinek, de főleg ki mindenkinek?

Nem létezik olyan munkahely, ahol a munkahelyi balesetek esélye 0% lenne. De azért vannak munkaterületek, ahol kisebb, másoknál viszont magasabb a balesetek kockázata.

Melyek lehetnek a veszélyesebb munkaterületek?

Például:

Helly Hansen munkavédelmi ruha balesetek elkerülésére, de milyen balesetek ellen?

Számos veszély fenyegetheti a dolgozókat, melyek, ha nem védekezünk ellenük kellőképpen, akár sérülést is okozhatnak. A munkavédelem, csakúgy, mint a Helly Hansen munkavédelmi ruházati termékei, többek között az ilyen jellegű balesetek ellen nyújt védelmet:

A Helly Hansen munkavédelmi ruha viselése a munkaadó és a dolgozók érdeke is

Nyilván senki, sem a munkáltató, és főleg nem a dolgozó nem szeretné, ha megsérülne munka közben. Nem véletlen, hogy az Európai Uniós jogszabályban írják elő, hogy a foglalkoztató köteles gondoskodni a szükséges védelmi módokról.

Ezek lehetnek speciális védőfelszerelések, munkavédelmi ruházat, illetve egyéb védelmi intézkedések (pl. munkavédelmi oktatás), melyek az adott munkaterület veszélyei ellen védenek.

Az egyik legfontosabb eszköz tehát a megfelelő munkavédelmi ruházat. De ne gondoljuk, hogy egy munkavédelmi ruha ugyan biztonságos, de ezért cserébe nehéz, vastag, és nehéz bennük dolgozni.

A Helly Hansen munkavédelmi ruhái szerencsére nemcsak kiváló védelmet nyújtanak a felmerülő veszélyek ellen, de ráadásul kényelmesek és praktikus kialakításúak. A Helly Hansen márka ugyanis tisztában van azzal, hogy nem lehet hatékony a munkavégzés, ha nem érezzük jól magunkat ruhánkban. Főleg, ha egész nap abban kell akár nehéz fizikai munkát végezni.

Így mind a dolgozók, mind a munkaadók érdeke, hogy a minőségi Helly Hansen munkavédelmi ruhával megkönnyítsék a munkavégzést.

Feladatra, helyzetre és testre szabott, kényelmes Helly Hansen munkavédelmi ruhák

A munkavédelmi ruhának mindig az adott munkához, időjáráshoz, egyéb körülményekhez, illetve ahhoz kell igazodnia, hogy ki viseli az adott munkaruhát.

Téli hidegben meleg, de könnyű, míg nyári hőségben ugyancsak könnyű, laza, légáteresztő Helly Hansen munkavédelmi ruhát érdemes választani.

Az azonban mindegyikben közös, hogy kellően tartós, strapabíró anyagból készüljön, igazodva az adott munkakör veszélyeihez (pl. saválló, csúszásgátló, láthatóságot biztosító).

Válassza ön is az önhöz illő, minőségi Helly Hansen ruházatot webáruházunkból vagy zalaegerszegi márkaboltunkból.

Helly Hansen workwear - Cleanmedic a hivatalos márkaképviselet