Rólunk

Clean Medic Higiéniai vállalkozásunkat 2009-ben alapítottuk, kezdetben egyéni vállalkozásként, majd 2012-től, az egyre bővülő partneri kapcsolatok és növekvő termékportfólió által Kft. formájában folytatjuk tevékenységünket.
2015. októberében megnyitottuk Szaküzletünket, így a területi képviseletünk mellett Zalaegerszegen a Zrínyi út 87. szám alatt is várjuk kedves Partnereinket, Vásárlóinkat. Beruházásainknak köszönhetően vállaljuk standard és egyedi méretű légpárnás, habfólia, PE tasakok, zsákok, lapok gyártását, rövid határidővel.

Munkavédelmi eszközökkel valamint munkaruházattal szélesítettük a piaci igényeknek megfelelő termékkínálatunkat.
A higiénia teljes területén, tisztítószerek, takarítókellékek, higiéniai papírtermékek, adagolórendszerek széles skálájával várjuk kedves ügyfeleinket.
Cégünk felépítésénél célunk az volt, hogy a csomagolással, tisztasággal, higiéniával, munkavédelemmel kapcsolatban minden igényt ki tudjunk elégíteni.
Így állítottuk fel azt a széles körű termékkínálatot, amellyel az ipari létesítmények, közintézmények, sportlétesítmények, élmény és strandfürdők stb. területén is meg tudunk felelni.

A cég stratégiája, vevőink kifogástalan minőségű termékekkel történő kiszolgálása elérhető áron.

Clean Medic Kft. Csapata

Clean Medic Kft.

Zrínyi Miklós u. 93.
8900 Zalaegerszeg
Hungary

Elérhetőség

  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00-17:00
Szombat: 8:30 - 12:00
Vasárnap: Zárva

 

>